reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Ten Pink to najbardziej czuły tak? Ten 10uml? Już kilka razy widziałam że wychodzi na nim słabsza kreska niż na tym 20/25 UML to dziwne 🤔 Może test był wadliwy? Nie martw się na zapas 😘 wszystko będzie dobrze :* jak masz jak to może idź do apteki po drugi test?
Pink ten zwykły, czułość 20. Szkoda mi nerwów na te testy, robiłam też dziś test z krwi więc czekam na wyniki. Ehh, mam dzis wolne i zamiast zrobić sobie coś w domu to w głowie tylko czarne myśli:(

Te pink podobmo są słabe. Ja zamawiałam z allegro strumieniowe po 3.50 chyba wzięłam od razu 6 szt bo nie nastawiam się na ten miesiąc. Temperatura słaba.... A i opinie miały że wykrywaly ciążę nawet 4 dni przed @. Bardzo czule.
Też miałam z allegro czulosci 10, ale większość wykorzystałam w poprzednich cyklach. Na ten cykl został mi 1 i zrobilam go w zeszlym tyg, byla druga bardzo jasna kreska ale był zrobiony dosyć wcześnie.. bylam pewna że teraz każdy test pokaże ciążę, a teraz tylko się stresuję :(

Co do boćka też ostatnio w locie widziałam i moja kuzynka mówiła, że śniłam jej się że w ciąży jestem. Z nią to dziwna sprawa bo nie widzieliśmy się ponad pół roku i nagle sen 😄🤔

Pink ten zwykły, czułość 20. Szkoda mi nerwów na te testy, robiłam też dziś test z krwi więc czekam na wyniki. Ehh, mam dzis wolne i zamiast zrobić sobie coś w domu to w głowie tylko czarne myśli:(

Ja go robiłam dzień po spodziewanej @ wyszła konkretną kreska 🙈 może rzeczywiście jakiś wadliwy nie nakrecaj się i nie przejmuj na zapas 😘 głowa do góry wszystko będzie dobrze :*

Też miałam z allegro czulosci 10, ale większość wykorzystałam w poprzednich cyklach. Na ten cykl został mi 1 i zrobilam go w zeszlym tyg, byla druga bardzo jasna kreska ale był zrobiony dosyć wcześnie.. bylam pewna że teraz każdy test pokaże ciążę, a teraz tylko się stresuję :(
Jakby coś było nie tak to test tak szybko nie przestałby widzieć bo przecież nagle w 1 dzień hormonu ciążowego się nie pozbedziesz. A druga sprawa to po co robiłaś znowu test skoro już wyszła kreska i beta?

Jakby coś było nie tak to test tak szybko nie przestałby widzieć bo przecież nagle w 1 dzień hormonu ciążowego się nie pozbedziesz. A druga sprawa to po co robiłaś znowu test skoro już wyszła kreska i beta?
Moje starania o ciążę nie były takie łatwe, owulację mam tylko po stymulacji lekami. Ten cykl był monitorowany przez lekarza, przyjmowałam letrozol na stymulację w pierwszej dniach cyklu, a potem duphaston od 16dc przez 10 dni. Ostatniego dnia przyjmowania duphastonu miałam zrobić test z krwi, jeśli będzie pozytywny to przyjmować leki dalej i powtórzyć betę za 2 dni. Jeśli przyrost będzie ok, to powtórzyć jeszcze raz betę ok tydzień później i czekać na wizytę u lekarza w ok. 7 tc. Takie mialam zalecenie, a test sikany chciałam mieć na pamiątkę tak jak z pierwszej ciąży.

reklama
Do góry