reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Ja się wzięłam za malowanie pokoju najstarszemu. Póki co zagruntowalam i czekam aż wyschnie.

Już nie mogę doczekac się kiedy bedziemy malowac swoj domek :D póki co, to wykonawca wkurza mnie jak diabli...
Bylam na wizycie, bąbel rosnie jak na drożdżach, ma juz 640g wiec jest jakies 2 tygodnie do przodu. Ja tez rosne jak na drożdżach i dostałam przykaz, ze mam pilnować się z jedzeniem... takze zjadlam lody po powrocie do domu :p
Oczywiście twarzy nie raczył pokazać, za ti nogi mial wyprostowane na maxa :p
Ciaza książkowa, mogę dalej szaleć :p

Witamy kolejną listopadową mamusię 😊

Zapraszamy 😊 wiecie już czy będzie syn czy córka? Jak sie czujesz?
Córka :-) Samopoczucie różnie. Mam cukrzyce ciążową i komponowanie diety to dla mnie katorga. Czytałam, że niektóre z Was też miały średnie wyniki po pappa. U mnie 1:887. Była panika, ale już się godzę z tym że i tak nic nie poradzę.
Czy któraś z Was ma cukrzycę?

Córka :-) Samopoczucie różnie. Mam cukrzyce ciążową i komponowanie diety to dla mnie katorga. Czytałam, że niektóre z Was też miały średnie wyniki po pappa. U mnie 1:887. Była panika, ale już się godzę z tym że i tak nic nie poradzę.
Czy któraś z Was ma cukrzycę?
Cześć, ja na diecie cukrzycowej, nie mam jeszcze insuliny i mam nadzieje, że nie będę miała. Ile utyłaś do tej pory? Bo przy diecie to róznie jest, niektórzy w ogóle nie przybierają.

Już nie mogę doczekac się kiedy bedziemy malowac swoj domek :D póki co, to wykonawca wkurza mnie jak diabli...
Bylam na wizycie, bąbel rosnie jak na drożdżach, ma juz 640g wiec jest jakies 2 tygodnie do przodu. Ja tez rosne jak na drożdżach i dostałam przykaz, ze mam pilnować się z jedzeniem... takze zjadlam lody po powrocie do domu :p
Oczywiście twarzy nie raczył pokazać, za ti nogi mial wyprostowane na maxa :p
Ciaza książkowa, mogę dalej szaleć :p
A nie masz przypadkiem cukrzycy? Wtedy ponoć rośnie za szybko wtedy.

Bielsko-Biała, program jest dla całego województwa Sląskiego. Nie wiem,może w innych też jest
Bielsko-Biała, program jest dla całego województwa Sląskiego. Nie wiem,może w innych też jest
Czesc Gohya. Planujesz poród w Bielsku?
Na kiedy masz termin? Zastanawiam suę czy lepiej wybrać wojewódzki czy na wyspiańskiego

Ot proszę ciocie , fakasa !

Załączniki

• 938A9B40-3BCF-4E1E-BAAA-8219DCA78578.jpeg
    938A9B40-3BCF-4E1E-BAAA-8219DCA78578.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 94
Czesc Gohya. Planujesz poród w Bielsku?
Na kiedy masz termin? Zastanawiam suę czy lepiej wybrać wojewódzki czy na wyspiańskiego
Termin wg om 27, według I prenatarnego na 24. Szczerze Wojewódzki mnie przeraża. Znieczulenia tam nie dają, moja szwagierka rozmawiała wczoraj z położną na ten temat. Nie wiem jak na Wyspiańskiego. Ogólnie skłaniam się do Wyspiańskiego jednak, bardziej kameralny i ponoć bardziej po ludzku. Nie wiem jak z położną, czy opłacać swoją czy raczej to olać. Będziesz mieć swoją położną? W niedziele byłam na IP na Wyspiańskiego z powodu bólów i ogólnie wrażenie bardzo dobre, położna i pielęgniarka bardzo miłe, lekarz przyjął mnie od razu. Jeśli jednak okaże się, że poród przedwczesny, to zostaje nam do wyboru i tak Wojewódzki, bo oni mają 3 stopień. Będę pewnie dzwonić tam koło 25 tyg i dowiadywać się co i jak.

reklama
Cześć, ja na diecie cukrzycowej, nie mam jeszcze insuliny i mam nadzieje, że nie będę miała. Ile utyłaś do tej pory? Bo przy diecie to róznie jest, niektórzy w ogóle nie przybierają.
Waga to jedyny plus. Miałam dobrą wagę wyjściową i nie muszę ograniczać kalorii. W poradni powiedzieli mi że mogę przytyć do 18 kg...tylko jak to zrobić na tej durnej diecie, gdzie swobodnie można jeść tylko warzywa ( których niecierpię)... Na razie +2kg. A Ty jak sobie radzisz z cukrzycą? Gdzue chodzisz do poradni diab?

Do góry