reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Pobolewa mnie trochę brzuch ale tak na gorze na linii pępka. Na papierze na razie nic nie widzialam. Robie codziennie testy i kreska wychodzi ciemniejsza z każdym dniem (ta sama firma) .dzisiaj lrzyszla mi paczka z polski m.in z testami z allegro, tymi zwykłymi cienkimi paseczkami. Zrobilam dwa z jednego moczu i jedna kreska mocniejsza druga słabsza i to tak sporo. I jak tutaj im wierzyć?

Pobolewa mnie trochę brzuch ale tak na gorze na linii pępka. Na papierze na razie nic nie widzialam. Robie codziennie testy i kreska wychodzi ciemniejsza z każdym dniem (ta sama firma) .dzisiaj lrzyszla mi paczka z polski m.in z testami z allegro, tymi zwykłymi cienkimi paseczkami. Zrobilam dwa z jednego moczu i jedna kreska mocniejsza druga słabsza i to tak sporo. I jak tutaj im wierzyć?
To mnie kłuję ale na dole brzucha ale to to akurat w każdym cyklu mam także nie biorę pod uwagę. Ja kupuje testy w Rossmannie bo mają testy o czułości 10 i z tego co słyszałam są pewne.

Ja dziś mam 22dc i mam podobnie tzn ze mam uczucie pieczenia albo uczucie gorąca piersi tak bardziej na bokach a zaznaczę że w poprzednich cyklach nigdy mi się nie zdarzyło [emoji848]
No niestety ja też tak miałam w ostatnim cyklu i nigdy wcześniej, myślałam, że to świadczy o ciąży a się tylko rozczarowałam

A robiłaś test z rana czy o jakiej porze dnia? [emoji16]
Z rana z pierwszego moczu i po przytulankach [emoji2960] test 25miu.
Później kupiłam test z innej firmy (2 opakowania po 2) i robiłam codziennie żeby zobaczyć żyć czy kreska ciemnieje. Dzień przed testem czułam się okropnie. Bardzo bolaly mnie plecy, jakby mnie ktoś skopał. Objawy przechodziły jedne w drugie, bol plecow, pozniej totalne wyczerpanie, a na koniec dnia potworny bol glowy. Rano temp była dość niska, ale jednak powyżej lini podstawowej. Myslalam, że się nie udało, ale zrobilam ten test i wyszedl bladzioch ale widoczny normalnie.
To mnie kłuję ale na dole brzucha ale to to akurat w każdym cyklu mam także nie biorę pod uwagę. Ja kupuje testy w Rossmannie bo mają testy o czułości 10 i z tego co słyszałam są pewne.
Nie używałam tych z Rossmann. Tak to jest z tymi objawami, raz są takie raz inne i w sumie to niewiadomo co zwiastują. A jak jeszcze się doszukujemy ciąży, to juz w ogóle cyrk.

Zapomnialam dodać swoje trzy testy. 18, 19 i 20 lipca. Drugie zdjecie to ten pierwszy z 17 i kolejny z 18 ten sam co jest na pierwszym zdjęciu na górze
20200720_084354.jpeg
20200718_071522.jpeg

Zapomnialam dodać swoje trzy testy. 18, 19 i 20 lipca. Drugie zdjecie to ten pierwszy z 17 i kolejny z 18 ten sam co jest na pierwszym zdjęciu na górze Zobacz załącznik 1151394Zobacz załącznik 1151395
Ładnie ciemnieje u Ciebie.
Mój test sprzed chwili. Liczyłam na bardziej spektakularny wynik. Dzisiaj 24 dc. Sama już nie wiem. Jeśli w czwartek/piątek nie dostanę okresu, to chyba dopiero uznam, że to ciąża . Co myślicie?
20200721_051839.jpeg
20200721_050733.jpeg

reklama
Do góry