Jivka
Moderator
Miałam Roana przy pierwszej córce. Z tym że Marita, bardzo dobrze nam się sprawdzałMy wczoraj Kupiliśmy używany roan bass soft [emoji846]
Zobacz załącznik 1159096
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam Roana przy pierwszej córce. Z tym że Marita, bardzo dobrze nam się sprawdzałMy wczoraj Kupiliśmy używany roan bass soft [emoji846]
Zobacz załącznik 1159096
Wyniki krzywej masz ok, pracuje w labie więc jakieś pojęcie mamProszę o pomoc przy interpretacji wynikow krzywej cukrowej. Nie ma widełek przy wynikach i sama nie wiem czy jest ok czy nie. Internet mówi różne rzeczy. Ja to badanie robiłam pierwszy raz w życiu i nie jestem w temacie![]()
Tak, pan który sprzedawał też mówił że lżejsza kupili a ta prawie nieużywana była [emoji2368]Miałam Roana przy pierwszej córce. Z tym że Marita, bardzo dobrze nam się sprawdzałNo i ja jestem za używanym wózkiem 2w1,bo z tej spacerówki i tak się długo nie korzysta, lepiej zainwestować potem lżejszą [emoji4]
Wyniki okejProszę o pomoc przy interpretacji wynikow krzywej cukrowej. Nie ma widełek przy wynikach i sama nie wiem czy jest ok czy nie. Internet mówi różne rzeczy. Ja to badanie robiłam pierwszy raz w życiu i nie jestem w temacie![]()
No bo to prawda, raczej nie używa się długo tej spacerówki z 2w1. Ja osobiście używam jej tylko koło domu, w ogrodzie lub na spacer po okolicy. W aucie mam inną spacerowke, lżejsza i wygodniejszaTak, pan który sprzedawał też mówił że lżejsza kupili a ta prawie nieużywana była [emoji2368]
Ja tej spacerówki używałam może z 2msce [emoji85] Lżejszą mam jeszcze po starszej córce, a tamtej używamy jak jedziemy nad jezioro i wpinamy w nią łupinę [emoji85]Tak, pan który sprzedawał też mówił że lżejsza kupili a ta prawie nieużywana była [emoji2368]
Ja +5 kg@monika1708 a jak waga u Ciebie, ile kg?
U mnie ostatnio stoi w miejscu +5.9kg.
jeszcze nie. Oglądałam kilka ale jakoś mnie nie przekonują. Myślałam wcześniej o bugaboo ale gondola jest bardzo nisko jak dla mnie i męża. Teraz biorę pod uwagę anexa albo cybexa. Dobrze się prowadziło, gondola wysoko nie trzeba się schylać i jest duża. A U Ciebie? Wybrany już?
Dzisiaj byłam na krzywej cukrowej i czekam na wyniki.
Mamy identycznyMy wczoraj Kupiliśmy używany roan bass soft [emoji846]
Zobacz załącznik 1159096