reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@nnat. jak już lada moment się będą przebijać to widać jakby tą górną część zęba pod dziąsłem. Ale u nas dla odmiany teraz chyba górne dokuczają [emoji23][emoji85]

@nnat. jak już lada moment się będą przebijać to widać jakby tą górną część zęba pod dziąsłem. Ale u nas dla odmiany teraz chyba górne dokuczają [emoji23][emoji85]
Ja tam niewiele widzę, jak mam być szczera, bo tylko dotknąć ja w okolicy ust to płacz i wrzask.
Przygryza jak próbujemy smarować dziąsła...
Parę dni temu fotkę zrobiłam jak się śmiała, a dzisiaj już wydaje się, że dużo wyżej zeby są, ale to tak jak spojrzę, jak ma moment że się uśmiechnie.
Wydaje się, że idzie to dość szybko teraz i dużo gorzej to znosi, wiec mam nadzieje, ze te żeby juz niedługo się przebiją... ;)

U was wszystkie na raz 😅

@Jivka jaka duża panna już 😍

@mohaaa chyba jedyne tu zostałyśmy i walczymy uparcie ale grunt, że się nie poddajemy 😉
Faktycznie z tym okresem to słabo cos, a próbowałaś miositogyn? Ja ten cykl też mam strasznie rozjechany. W lipcu 24 powinnam @, a niedawno wyszła dopiero owulka więc czekam na okres z utęsknieniem i wracam do miositogynu żeby wyrównać bo aż dziwne. Nawet nie mam kiedy do gina pójść bo czas urlopowy.

Może to endo u Ciebie potrzebuje czasu żeby się polepszyć.?
Kochane jeszcze @młoda1994 i ja. Aczkolwiek ja bardziej liczę na jakiś cud, bo ostatnio trudno nawet o przytulanki 🙄

Kochane jeszcze @młoda1994 i ja. Aczkolwiek ja bardziej liczę na jakiś cud, bo ostatnio trudno nawet o przytulanki [emoji849]
U mnie raczej też lipa. Przytulanki są i to często nawet ale ciąża z 0% prawidłowymi plemnikami jest nikła szansa raczej też cud że znajdzie się jeden zdrowy i silny szybki plemnik który będzie wstanie zapłodnić moja komórkę jajowa i się zagnieździ. Jeszcze trzeba mieć pewność że się owu ma w każdym cyklu.

Jestem i ja! 2 lata starań, 2 poronienia.
Narazie nie wyszło mi nic w badaniach, oprócz patologicznej tolerancji glukozy.
Wyszla mi glukoza nacczo, po godz. i po dwoch:
92
101
154.
Diabetolog stwierdził, że mogło to być przyczyną poronień.
Zalecił metformine podczas staran i w trakcie ciąży. Dziś wzięłam pierwsza dawkę, mam narazie małą, mam sukcesywnie zwiększać przez nastepne 4 tygodnie.

U partnera słabsze nasienie. Bierze suple i powtarzany we wrześniu.

Boję się strasznie, ale nie tracę nadziei. Podczytuje was regularnie, ale mało sie udzielam [emoji4]

reklama
Do góry