młoda1994
Fanka BB :)
Ty nie przesadzasz [emoji1787][emoji1787] ty będziesz pierwszaTylko nie bierzcie za dużo cierpliwości od niej, bo później nas wszystkie pozabija ta siekiera, bo jej braknie xD

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty nie przesadzasz [emoji1787][emoji1787] ty będziesz pierwszaTylko nie bierzcie za dużo cierpliwości od niej, bo później nas wszystkie pozabija ta siekiera, bo jej braknie xD
To nie wzięłaś jej duzo[emoji12]Dzięki wielkie, czuje różnice, do jutra wystarczy [emoji23]
Też mi się zdarza że jestem miła ale to nie aż tak często jak wredność.
Niektóre potrzebująDla mnie za dużo nadziei i za szybkie testowanie tam czasem. Tu mnie lepiej na ziemie sprowadzą [emoji48]
Tylko nie bierzcie za dużo cierpliwości od niej, bo później nas wszystkie pozabija ta siekiera, bo jej braknie xD
DawajPodesłać Ci markera wrazie co?![]()
[emoji1787][emoji1787][emoji1787] Drap się a co tam. Nigdy nie widzieli że kobieta się po cycu drapie.Nie psuj mi swojego wizerunku [emoji13]
Jak ja mam się podrapać po cycu jak wokół mnie pełno facetów? Tak mnie lewy swędzi, ze za chwile przestane być dyskretna [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Od razu całe ZOO[emoji1787][emoji1787]Niektóre potrzebują [emoji2368] z czasem życie weryfikuje [emoji2368] a najlepiej w ogóle nie myśleć, nie sprawdzać, odpuścić, kupić psa, ewentualnie kota, albo psa i kota... Albo może z 2 psy i 2 koty[emoji848] a do tego jakieś kozy [emoji848]
[emoji16][emoji23]
Jak oni po jajach się drapią to jest ok?! Drap se, a niech widzą, że masz i zazdroszczą[emoji1787][emoji1787][emoji1787] Drap się a co tam. Nigdy nie widzieli że kobieta się po cycu drapie.
Niektóre potrzebują [emoji2368] z czasem życie weryfikuje [emoji2368] a najlepiej w ogóle nie myśleć, nie sprawdzać, odpuścić, kupić psa, ewentualnie kota, albo psa i kota... Albo może z 2 psy i 2 koty[emoji848] a do tego jakieś kozy [emoji848]
[emoji16][emoji23]