reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
moja mala gdyby nie to ze ja na sile karmilam butelka z moim mlekiem - spala by ciagiem kilka godzin. W szpitalu kazali jej dawac mleko co 2 godziny- ciekawe jak ja to mam zrobic?
sluchajcie nie chce sie chwalic- ale moj maz jest naprawde mega wspanialy- dostalam wlasnie LAPTOPA za trudy porodu!!!!!
Kama- baby cudowne!!!!!!

Witajcie dziewczyny :-):-):-)Jestem narzeczonym Basi i prosiła mnie żebym do Was napisał ze we wtorek popołudniu (o 16.05 dokładnie ) została mamusia :tak::tak::tak: ślicznego synka Kubusia :-D:-D:-D Mały wazy 3750 i 52cm wzrostu (to chyba ma po mnie). Puki co jeszcze leży w szpitalu mały nie ma żółtaczki wiec w piątek jeśli ordynator powie ze wszystko jest dobrze to ich wypuści i wtedy będziemy już we trójkę ;-);-);-) Pozdrawiam wszystkie już mamusie i przysze mamusie buźka papa.

Nie odzywam się ostatnio, bo w domu mały kołowrotek
icon_sad.gif

Julcia i Jakubek chorzy na zapalenie oskrzeli. Zaczęło się od Juli, chyba coś przyniosła z przedszkola. W przedszkolu panuje jakaś epidemia
icon_sad.gif
Grupa starszaków pomieszana z grupą maluchów - takie pustki, gdyż dzieci chore. No i Julci tez nie ominęło, z tym,że zapalenie oskrzeli "sprzedała" Kubusiowi i tacie, tylko ja się z nich wszystkimk trzymam
icon_twisted.gif
zdrowo.
Dziś w nocy to już był koszmar. Kuba o 1 dostał taki atak kaszlu że zaczął mi się dusić, nie mógł złapać oddechu i spieniona ślina zaczęła mu wypływać z buźki. W ciągu 10 minut erka reanimacyjna zabrała nas do szpitala. Potem sytuacja sie ustabilizowała na szczęście. Teraz jesteśmy w domku ale jutro mam iść z Kubą do przychodni do sprawdzenia czy nie dojdzie do zapalenia płuc. Jeśli będą zmiany to do szpitala
icon_confused.gif

Mówię Wam koszmar. Noce nieprzespane, dni ciężkie ....
Ale jakoś poradzimy

Dzien dobry dziewczyny!

Najlepsze zyczenia z okazji walentynek!Zycze milego dnia!

Ja szczerze mowiac nie przepadam za swietem Walentego.Zreszta moj mezus jak zwykle w czwartek ruszyl w Polske i bedzie jutro dopiero w domku...Wiec sila zeczy denerwuje mnie to dzisiejsze zamieszanie.Gdzie sie nie spojrzy tam serduszka,kwiaty,buziaki i inne...I od razu tesknie bardziej niz zwykle...Jak sie tak czlowiek napatrzy jak sie wszyscy wokol przytulaja to tez by chcial sie wtulic w swego ukochanego...:baffled:

Moja mala smieszka poszla spac a ja mam chwilke dla siebie.Ide pod prysznic i gary pozmywac po kolacji...Paella z owocami morza...mniam,mniam...

moja mala gdyby nie to ze ja na sile karmilam butelka z moim mlekiem - spala by ciagiem kilka godzin. W szpitalu kazali jej dawac mleko co 2 godziny- ciekawe jak ja to mam zrobic?

pumi, mi też na porodówce kazali karmić co 2 godz i wciąż musiałam Kubę budzić. Ale potem przyszedł do domu pediatra na wizytę patronażową i powiedział że nie ma takiej potrzeby. Że jeśli dziecko słabo przybiera na wadze to tak, ale jeśli dobrze, to samo się obudzi jak zgłodnieje.

Kama i Basia gratuluje! hurray, nareszcie po wszytkim.:tak:

Pumi, witajcie w domu, teraz bedzie tylko lepiej, jestescie obie kobiety po przejsciach!;-)

to chyba juz wszystkie rozpakowane, uff latwo nie bylo ale warto, to napewno.
mamy przy sobie zdrowe i piekne dzieci, to najistotniejsze.:-):-):-)

reklama
Pumi fajnie, że już Dominisia w domku. Cieszę się, że wsio u ciebie już oki. Widać, że mamusia z ciebie przekochana:tak:
Podczytuję jak tylko mogę. Między leżakowaniem, bo moje małe szczęście pcha się na ten świat jak szalony. No a lekarze każą mu wytrzymać jeszcze z 4/5 tygodni. Więc leżę i dumam:tak:

ewa_adu dużo zdrowia dla rodziny

pozdrawiam Masiek i Leoś:-);-)

Do góry