reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Aby być na kwarantannie, to powinnaś dostać decyzję administracyjną. To już nie nasz problem, że oni się nie wyrabiają. Dzwoń do lekarza i zapytaj, co masz zrobić.

edit. Wydaje mi się, że jeśli masz być na kwarantannie, to powinnaś to mieć na portalu pacjenta. Masz konto? Zobacz tutaj: Link do: Kwarantanna? Izolacja? Sprawdź na IKP | Pacjent

Ostatnia edycja:
Dwa miesiące temu poroniłam w 7 tygodniu ciąży. teraz znowu sie staramy. Chciałam zapytać cz ciąża po poronieniu jest możliwa bez rzadnych komplikacji? Czytrzeba jakoś specjalnie uwazac? Bardzo pragne dziecka a jednoczesnie troche sie boję, że będę za bardzo sie wszystkim przejmowac i będe się wszystkiego bać.
Witaj 😊 ja w lipcu straciłam już 2 ciążę w tym roku, na początku sierpnia miałam łyżeczkowanie. W tym miesiącu zaczęliśmy na nowo się starać o dzidzie. Jutro planowo mam dostać @ ale mam nadzieję że nie przyjdzie. Dzisiaj byłam u pani ginekolog i na usg był widoczny pęcherzyk i ciałko żółte. Nie wiadomo czy to pęcherzyk ciążowy i w poniedziałek mam iść zrobić betę a w weekend zwykły test ciążowy. Dostałam leki acard 75mg, duphaston, witaminy, witaminę D3 2000j. i też się bardzo boję. Myślę że musimy na siebie uważać i myśleć pozytywnie bo stres na pewno nie wpływa dobrze.

Lepiej powoli przyzwyczajaj się do nieogarniętego mieszkania [emoji23] Starsze dziecko jest mocno absorbujące [emoji85]
Pierwsze pół roku też miałam wszystko na tip top, a teraz nie mam kiedy [emoji2368] Wieczorem ledwo ogarnę kuchnie i potrzebuję wolnego wieczora, a w dzień czas drzemek wykorzystuję na gotowanie bo z Młodą wiszącą u nogi nie potrafię [emoji2368]
No właśnie zdaje sobie sprawę że będzie inaczej wiec nie wiem sama na cholerę się tak naginam haha xd

@roki_1991 Kurcze na samą myśl mam stresa i mi słabo 😅🤭 dopiero wzięłam się za siebie. Mam plan jeszcze zgubić kilka kg 😂Ale wątpię w cud więc nie chce się nakręcać.

@mohaaa a ja tam wiedziałam, że u Ciebie coś będzie 😁 jsk tam wizyta? 😘

@Paula919191 piękna księżniczka 🥰🥰🥰 domyślam się, że trudno o chwilę wolnego 😉 buziaczki 😘

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry