Cześć  Przeczytałam wątek od początku i postanowiłam dołączyć. W poniedziałek 14dpo test pokazał II kreski. Beta 16dpo 716, dziś powtórzyłam. Ostatnia miesiączka 18 listopada aplikacja wyliczyła, że dziś jest 4+5. Pierwsza wizyta 23 grudnia. Również jestem za wątkiem zamkniętym
 Przeczytałam wątek od początku i postanowiłam dołączyć. W poniedziałek 14dpo test pokazał II kreski. Beta 16dpo 716, dziś powtórzyłam. Ostatnia miesiączka 18 listopada aplikacja wyliczyła, że dziś jest 4+5. Pierwsza wizyta 23 grudnia. Również jestem za wątkiem zamkniętym 

reklama

Natasza27
Fanka BB :)
Hej  ja mam 4+4 według aplikacji.
 ja mam 4+4 według aplikacji. 
Również jestem za zamkniętym wątkiem 

Również jestem za zamkniętym wątkiem
CześćPrzeczytałam wątek od początku i postanowiłam dołączyć. W poniedziałek 14dpo test pokazał II kreski. Beta 16dpo 716, dziś powtórzyłam. Ostatnia miesiączka 18 listopada aplikacja wyliczyła, że dziś jest 4+5. Pierwsza wizyta 23 grudnia. Również jestem za wątkiem zamkniętym

MtV
będziemy miały wizytę tego samego dniaCześćPrzeczytałam wątek od początku i postanowiłam dołączyć. W poniedziałek 14dpo test pokazał II kreski. Beta 16dpo 716, dziś powtórzyłam. Ostatnia miesiączka 18 listopada aplikacja wyliczyła, że dziś jest 4+5. Pierwsza wizyta 23 grudnia. Również jestem za wątkiem zamkniętym

RegiHawaii
Początkująca w BB
Dzisiejsze wyniki: B-HCG Beta-gonadotropina kosmówkowa 111783,0 mIU/mlCześćjutro mam pierwsze USG test pokazuje dwie kreski a beta 95034,6 mlU/ml
co myslicie o wyniku?
Progesteron (N55) 18,70 ng/ml
Słaby przyrost bety
Ciekawe czy coś będzie widaćbędziemy miały wizytę tego samego dnia
MaWi
Ja też czekam na 23będziemy miały wizytę tego samego dnia
RegiHawaii
Początkująca w BB
Tez mam dziś wizyte o 20 trzymam kciukiZazdroszczę takich pięknych progesteronków, ja jeszcze niecałe dwie godziny do wizyty, staram się nie stresować ale słabo mi to wychodzi

M 

madziejkaa359
Gość
Pytanie do dziewczyn które już rodziły, czy zauwazylyscie ze coś zaczyna się dziać z waszym obwodem brzucha? bo ja od wczoraj mam takie dziwne wrażenie jakby spodnie zrobiły się za małe
 bo ja od wczoraj mam takie dziwne wrażenie jakby spodnie zrobiły się za małe

Olivka3
CześćPrzeczytałam wątek od początku i postanowiłam dołączyć. W poniedziałek 14dpo test pokazał II kreski. Beta 16dpo 716, dziś powtórzyłam. Ostatnia miesiączka 18 listopada aplikacja wyliczyła, że dziś jest 4+5. Pierwsza wizyta 23 grudnia. Również jestem za wątkiem zamkniętym

będziemy miały wizytę tego samego dnia
Będzie Nas więcej, ja tez mam wizytę 23.12Ja też czekam na 23

reklama

RegiHawaii
Początkująca w BB
Mam ale nie jestem zadowolona dobrze, ze dziś USGMasz wyniki? Zazdroszczę wizyty ! Trzymam kciuki za piękne widoki
ja mam w poniedziałek wizytę

Dzisiejsze wyniki: B-HCG Beta-gonadotropina kosmówkowa 111783,0 mIU/mlCześćjutro mam pierwsze USG test pokazuje dwie kreski a beta 95034,6 mlU/ml
co myslicie o wyniku?
Progesteron (N55) 18,70 ng/ml