NattaliaKrk
Fanka BB :)
Daj znać koniecznie po wizycie co i jakCześć dziewczyny! Byłam rano oddać mocz na badanie i wyjątkowo z jednej próbki zrobią badanie ogólne i posiew.
Dzisiaj wizyta i nerwy milionowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać koniecznie po wizycie co i jakCześć dziewczyny! Byłam rano oddać mocz na badanie i wyjątkowo z jednej próbki zrobią badanie ogólne i posiew.
Też miałam pisać, że dzisiaj ja bez żadnych objawów, ale przynajmniej piersi bolą [emoji16]Cześć dziewczyny! Byłam rano oddać mocz na badanie i wyjątkowo z jednej próbki zrobią badanie ogólne i posiew.
Jej współczuje , bardzo współczujeByłam u lekarza : serce przestało być w 8 tygodniu . Jadę do szpitala
Teraz mialam na 2 tyg - lekarz będzie przedluzal od wizyty do wizyty bo musi być ciągłość.Jak wygląda kwestia wystawiania zwolnień w ciąży? Trzeba je odnawiać co dwa tygodnie czy one są wystawiane na jakiś dłuższy okres?
Myślę,ze jest to sprawa indywidalna - ciąża to nie matematykaWidzisz... Ja miałam USG 5t2d i był tylko pęcherzyk i CHYBA cień pęcherzyka żółtkowego, bo widziałam w środku dwie kreseczki, a Wy już w tym czasie serduszko... Mam nadzieję, że u mnie będzie wszystko ok.
O BożeByłam u lekarza : serce przestało być w 8 tygodniu . Jadę do szpitala
Przykro miByłam u lekarza : serce przestało być w 8 tygodniu . Jadę do szpitala
Trzymaj się kochana, dużo siły dla Ciebie..Byłam u lekarza : serce przestało być w 8 tygodniu . Jadę do szpitala