Pocieszam się ze to ostatni miesiąc wiec skoro już tyle człowiek wytrzymal to teraz już z górkiCo chwila cos![]()
reklama
Mam dokladnie to samo podejscieNo pewnie ze nie można sie zatracić w imie matki polki. Jesteśmy kobietami i mamy swoje potrzeby. Takze dziecko nie może przyćmić relacji z parnerem. Bo kiedyś dziecko wyfrunie z gniazdka a my zostaniemy z,, obcym facetem,,. Ja zachowalam rownowage w przyrodzie. I dziecko czesto musi się do nas dostosowac a nie my do niej zapraszamy znajomych, chodzimy do znajomych, nawet jak byla noworodkiem. Jeździmy na wycieczki, czasami jest trudniej ale ja sobie nie wyobrażam zamkniecia w pieluchach.

Trzeba żyć poprostuMam dokladnie to samo podejsciena razie w teorii i mam nadzieje ze od lutego w praktyce. Za fajne mamy zycie zeby je tak zupelnie podporzadkowac pod pieluchy... i to prawda co piszesz o tym ze dziecko pozniej wyfruwa z gniazdka. Widze to po moich rodzicach i tesciach... ze ciezko im teraz ulozyc zycie tylko we dwójkę. Ale taka kolej rzeczy...

marta18691
Fanka BB :)
No napewno ja juz czuje sie zmeczona 30dni zostaloPocieszam się ze to ostatni miesiąc wiec skoro już tyle człowiek wytrzymal to teraz już z górkichociaz wiem ze ostatni miesiąc moze byc najgorszy ;p takie uroki ;p

marta18691
Fanka BB :)
Haha ja tez niewiem jak to bedzie z 3 dzieckiemTrzeba żyć poprostużycie sie ma jedno. Wiadomo dla bobaska sie życie odda. Nie wiem jak poradze sobie z organizacja przy 2 dzieci ale to wyjdzie w praniu
ja nie lubię w domu siedziec. Byle do wiosny będziemy pakowac dzieci w auto i jeździć
![]()

Szaleni jesteścieHaha ja tez niewiem jak to bedzie z 3 dzieckiem![]()

Bajki będziemy małemu z neta puszczaćU mnie telewizor musi byc dzieci by zginely bez bajek![]()

Nasz maluch też wieczorem najwięcej się rusza, ale to nie tak, żebym nie mogła przez niego spaćA w nocy maly i tak nie daje pospac bo tak sie gimnastykuje![]()
Ja chyba jeszcze nie, bo nawet walizki nie mamJa juz bym chciala miec malego przy sobie![]()

reklama
Pojebany ten ZUS.... Czekac na pieniądze a zyc za szyszki....Ja chyba jeszcze nie, bo nawet walizki nie mamGdyby nie ten pieprzony ZUS już dawno bym wszystko miała pokupowane i gotowe, a tak czekałam 1,5 miesiąca i łaskawie dziś dostałam dokładnie tyle, ile potrzebuję na opłaty, więc nadal nie mam nic i muszę czekać aż ogarną kolejne zaległe zwolnienia, a żyć to nie wiem za co będziemy do końca stycznia
![]()