reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
No pewnie ze nie można sie zatracić w imie matki polki. Jesteśmy kobietami i mamy swoje potrzeby. Takze dziecko nie może przyćmić relacji z parnerem. Bo kiedyś dziecko wyfrunie z gniazdka a my zostaniemy z,, obcym facetem,,. Ja zachowalam rownowage w przyrodzie. I dziecko czesto musi się do nas dostosowac a nie my do niej zapraszamy znajomych, chodzimy do znajomych, nawet jak byla noworodkiem. Jeździmy na wycieczki, czasami jest trudniej ale ja sobie nie wyobrażam zamkniecia w pieluchach.
Mam dokladnie to samo podejscie 🙂 na razie w teorii i mam nadzieje ze od lutego w praktyce. Za fajne mamy zycie zeby je tak zupelnie podporzadkowac pod pieluchy... i to prawda co piszesz o tym ze dziecko pozniej wyfruwa z gniazdka. Widze to po moich rodzicach i tesciach... ze ciezko im teraz ulozyc zycie tylko we dwójkę. Ale taka kolej rzeczy...

Mam dokladnie to samo podejscie 🙂 na razie w teorii i mam nadzieje ze od lutego w praktyce. Za fajne mamy zycie zeby je tak zupelnie podporzadkowac pod pieluchy... i to prawda co piszesz o tym ze dziecko pozniej wyfruwa z gniazdka. Widze to po moich rodzicach i tesciach... ze ciezko im teraz ulozyc zycie tylko we dwójkę. Ale taka kolej rzeczy...
Trzeba żyć poprostu 😁 życie sie ma jedno. Wiadomo dla bobaska sie życie odda. Nie wiem jak poradze sobie z organizacja przy 2 dzieci ale to wyjdzie w praniu 😁ja nie lubię w domu siedziec. Byle do wiosny będziemy pakowac dzieci w auto i jeździć 😂

U mnie telewizor musi byc dzieci by zginely bez bajek😂😂😂
Bajki będziemy małemu z neta puszczać :D Tu na wynajmowanym nie było telewizora, ale nam to nie przeszkadza, bo i tak nie oglądaliśmy już wcześniej zbytnio, jedynie mecze jakieś ważniejsze jak w necie nie było, w swoim domu też nie planujemy mieć telewizora, ale kto, czy nas Czaruś nie sterroryzuje do tego czasu 😂

Ja juz bym chciala miec malego przy sobie 😂
Ja chyba jeszcze nie, bo nawet walizki nie mam 😂 Gdyby nie ten pieprzony ZUS już dawno bym wszystko miała pokupowane i gotowe, a tak czekałam 1,5 miesiąca i łaskawie dziś dostałam dokładnie tyle, ile potrzebuję na opłaty, więc nadal nie mam nic i muszę czekać aż ogarną kolejne zaległe zwolnienia, a żyć to nie wiem za co będziemy do końca stycznia 😭

reklama
Ja chyba jeszcze nie, bo nawet walizki nie mam 😂 Gdyby nie ten pieprzony ZUS już dawno bym wszystko miała pokupowane i gotowe, a tak czekałam 1,5 miesiąca i łaskawie dziś dostałam dokładnie tyle, ile potrzebuję na opłaty, więc nadal nie mam nic i muszę czekać aż ogarną kolejne zaległe zwolnienia, a żyć to nie wiem za co będziemy do końca stycznia 😭
Pojebany ten ZUS.... Czekac na pieniądze a zyc za szyszki....

Do góry