reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
26 dzień już, ale przez ostatnia infekcje podobno wszystko mi się poprzesuwało dosyć mocno i daje 90%, ze to jednak te ovitrelle fałszuje wynik. 🤷‍♀️ Powtórzę test na dniach i wtedy wyjdzie. 😅
Raczej jeszcze efekt zastrzyku. Powiedz mi kto Ci je przepisał? Zwykły gin czy ktoś z kliniki leczenia niepłodności?

Dziewczyny mam już wynik ANA, zerkniecie? Chyba bardzo małe miano ? Screenshot_2021-01-05-22-12-08-583_com.opera.browser.jpg

Dziewczyny mam już wynik ANA, zerkniecie? Chyba bardzo małe miano ?Zobacz załącznik 1223127
Miano bardzo niskie, powiedziałabym że takie na pograniczu dpdatbiego A ujemnego. Ale widzę że jakiś czynnik w panelu wyszedł dodatni, tylko nie wiem za co on odpowiada i ile to jest ilościowo. Wyniki ana najlepiej skonsultować z reumatologiem :)

Miano bardzo niskie, powiedziałabym że takie na pograniczu dpdatbiego A ujemnego. Ale widzę że jakiś czynnik w panelu wyszedł dodatni, tylko nie wiem za co on odpowiada i ile to jest ilościowo. Wyniki ana najlepiej skonsultować z reumatologiem :)
Reumatologiem ? To kolejny specjalista który byl by mi potrzebny 😅 jeszcze tylko psychiatra i będzie komplet

reklama
Do góry