Ellie2021
Fanka BB :)
Robiłam to badanie tsh jak byłam ok 7 tyg.W którym jesteś tygodniu? Na początku tsh może spadać, bo hcg wpływa stymulująco na obniżenie poziomu tsh, później notujemy wzrost zazwyczaj.![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robiłam to badanie tsh jak byłam ok 7 tyg.W którym jesteś tygodniu? Na początku tsh może spadać, bo hcg wpływa stymulująco na obniżenie poziomu tsh, później notujemy wzrost zazwyczaj.![]()
Ja w zeszłym tygodniu powiedziałam, "Kochamy Cie" i tak mi się rozczulil na to [emoji3059] nie spodziewałam się, że tak szybko zacznie tak reagować, a podobno faceci później "czują" to rodzicielstwo w ciążyTez uważam, ze fajnie mniej więcej wcześniej „uczłowieczyć” nasze Maleństwa.
Mi przynajmniej ciepło się robi na sercu, gdy mówię o nas do męża jako o dwóch istotkach[emoji846] np. Przytul NAS.
Maz się bardzo cieszy i tez nie może się doczekać, a takie zachowanie uważam buduje powoli wiez między nim a dzieckiem.
Chociaz na tyle niech doświadcza mojej ciąży, ze to także jego dziecko
ps. Mam nadzieje na córcię![]()
A jak to właśnie jest z tymi 'smakami na płeć'?Ja czuje ze jest chłopak i od początku wołamy kropek.. Przy corce miałam trochę inne smaki niż obecnie..
Mamy wstępnie wybrane imiona... Oliwier Aleksander lub Weronika Magdalena chociaż Weronika nie bardzo mi się podoba..
Do 9 tygodnia może spadać. Nie będę się wymądrzać bo jeszcze lekarzem nie jestem[emoji23] ale w książce z fizjologii można znaleźć nawet taki wykres podzielony na tygodnie z zależnościami hcg i tsh. Poza tym cały czas jesteś w normie, więc spokojnieRobiłam to badanie tsh jak byłam ok 7 tyg.
Mi się też bardzo podoba Blanka! Z dziewczęcych to chyba jeszcze Michalina, syn to wiadomo ze będzie Mieszko juz od kilku lat :dU nas będzie albo Franek albo Blanka. Strasznie mi się te imiona podobają [emoji3]
Okej dzięki wielkie za uspokojenieDo 9 tygodnia może spadać. Nie będę się wymądrzać bo jeszcze lekarzem nie jestem[emoji23] ale w książce z fizjologii można znaleźć nawet taki wykres podzielony na tygodnie z zależnościami hcg i tsh. Poza tym cały czas jesteś w normie, więc spokojnie![]()