Musze zgłębić ten temat bo faktycznie do porodu oglosze upadłośćJezu, to nie lepiej byłoby Ci wykupić abonament w Luxmedzie za 150 miesięcznie? Albo jeszcze mniej jeśli masz kogoś w rodzinie/znajomych kto w korpo ma pakiet i może Cię dopisać? Ja mam wszykie badania i wizyty za free, łącznie z usg, mam super lekarkę która na wszystko co potrzeba daje skierowanie...wiadomo, na genetyczne pójdę prywatnie dodatkowo do poleconej specjalistki od bliźniaków... Ale serio, pomyśl o tym bo przy takiej ilości kosztów można zbankrutować...
reklama
Ellie2021
Fanka BB :)
Ja może tak trochę z innej beczki, ale jak zrobić taką odpowiedź, że cytuje się kilka postów na raz? Da się to zrobić w przeglądarce? Bo ja nie mam ściągniętej apki na telMożna, tylko uprzedz stomatologaJa czerwony barszcz zrobię [emoji1786]Ta do której chodziłam wiele lat podniosła o 50zl zmieniłam na inną tańsza jestem bardzo zadowolonaSuper, gratulacje [emoji4]
Wczoraj rosół. Dziś tradycyjnie POMIDOROWACo dzisiaj robicie na obiad? U mnie dzisiaj tylko rosół bo ostatnie dwa dni jak robiłam konkretne obiady to zjadłam parę widelców i nie miałam w ogóle ochoty. Jednak zupy mi wchodzą najlepiej.
Mi się wydaje, że tych na zimno nie wolno jeść bo to jak surowa ryba a surowego mięsa i ryb w ciąży nie można. I niektóre odmiany ryb zawierają dużo metali ciężkich i na to też trzeba uważać.Dziewczyny ajak to jest z rybami takimi np wedzonymi na zimno i na gorąco, jecie? Jak np w Biedronce czy Lidlu są makrele, łososie wędzone i na zimno i na gorąco. Któreś chyba można jeść?
Da się. Klikaj cytuj i Ci się zapamiętują te wypowiedzi , na które chcesz odpowiedzieć. Potem zrobisz wstaw cytat i już.Ja może tak trochę z innej beczki, ale jak zrobić taką odpowiedź, że cytuje się kilka postów na raz? Da się to zrobić w przeglądarce? Bo ja nie mam ściągniętej apki na tel![]()
Mana_lena
Ja mam podobie , ale wczoraj udało mi się kapuśniaka ugotować. Dwa dni temu mąż robił kurczaka i frytki to nie mogłam znieść zapachu , ale zjeść mogłamJa to dalej nie mogę wejść do kuchni przez zapachy...To nadal mnie trzyma i nie chce puścić
Wszystkie posiłki robi mi mąż, dobrze, że jest taki kochany, bo tak to chyba nic bym nie jadła
Nie dałabym nic ugotować..
![]()
Przykro mi ale wędzonych to raczej nie wolno- ryzyko listeriozy,pasożyty plus szkodliwe związki z dymu....ale zjadllabymMi się wydaje, że tych na zimno nie wolno jeść bo to jak surowa ryba a surowego mięsa i ryb w ciąży nie można. I niektóre odmiany ryb zawierają dużo metali ciężkich i na to też trzeba uważać.
to znowu ja nie mam problemu za bardzo z zapachami, ale jak np. Mój mąż powie, że by coś zjadł, jakaś kiełbasa, szynka czy inne rzeczy to mam od razu taki ścisk w gardle i bierze mnie obrzydzenieJa to dalej nie mogę wejść do kuchni przez zapachy...To nadal mnie trzyma i nie chce puścić
Wszystkie posiłki robi mi mąż, dobrze, że jest taki kochany, bo tak to chyba nic bym nie jadła
Nie dałabym nic ugotować..
![]()
reklama
elciaaaak
u mnie dokładnie to samo, rano córkę do żłobka - ja na badania. A po powrocie krótka drzemka, bo już nieDzień dobryJa rano zawiozłam dziewczyny do żłobka i przedszkola a potem skoczyłam do laboratorium zrobić badania bo mam wizytę w środę. W nocy nie mogłam spać od 3 prawie do 5 i teraz jestem tak zmęczona, że chyba się położę na chwilę. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
![]()
mogłam
u mnie tez obecnie ten system mdłości - popołudniu i wieczoremHej hejco do suchej śluzówki też mam ten problem zwłaszcza po nocy
, mdłości nasilają się po południu i wieczorami już myślałam że będzie lepiej A narazie w sumie bez zmian
dziś 10+4
Mnie na razie tez od niczego nie odrzuca poza kawa