reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja ostatnio miala 10.8 tylko ze nie moge niestety wogole lykac tych tabletek na zelazo [emoji25]musze jesc rzeczy co maja zelazo
Ja właśnie tez się staram nadrabiać dieta ale nie zawsze wychodzi ;p jak wyniki spadają za mocno i czuje ze juz jestem mega oslabiona i zaczynają się zawroty glowy to wtedy ratuje się tabletkami;D dlatego ta końcówka mnie tak irytuje bo juz bym chciala miec to za sobą a mam wrażenie że ten 9 miesiąc się robi coraz dłuższy;D

reklama
A crp mialas moze problem z tym?bo ja mialam
Ja właśnie tez się staram nadrabiać dieta ale nie zawsze wychodzi ;p jak wyniki spadają za mocno i czuje ze juz jestem mega oslabiona i zaczynają się zawroty glowy to wtedy ratuje się tabletkami;D dlatego ta końcówka mnie tak irytuje bo juz bym chciala miec to za sobą a mam wrażenie że ten 9 miesiąc się robi coraz dłuższy;D

Tak tak. Przyszedl po tygodniu ;p kwasy zolciowe mam w normie. Wiec doktor stwierdzila ze te swędzenie to być może jakas alergia ktora się nasiliła. I dlatego też ten suchy meczacy nos. Ewentualnie od niedoczynnosci tarczycy bo w ciazy tez mam problem właśnie z hormonami tarczycy. Jak mi mocno dokucza skora to biore czasem wapno a na nos to standard krople do nosa z wodą morska albo staram się plukac solą fizjologiczna. I dotrwać do konca ;p
Nawilżasz odpowiednio skórę? Wszystko się rozciąga, ewentualne obrzęki to pogłębiają, a dodatkowo to ponoć normalny objaw w ciąży, tak samo jak suchy niezdatny do oczyszczenia nos z którym też się męczę od paru msc

Nawilżasz odpowiednio skórę? Wszystko się rozciąga, ewentualne obrzęki to pogłębiają, a dodatkowo to ponoć normalny objaw w ciąży, tak samo jak suchy niezdatny do oczyszczenia nos z którym też się męczę od paru msc
No mi się to zaczęły od około 30 tygodnia. Zbiegło się to z tym pozytywnym testem na covid. Wiec sama nie wiedziałam od czego to. Ale w wynikach wychodzi ze sie nic takiego nie dzieje wiec widocznie taka uroda ;p zostało wytrwać;D

No mi się to zaczęły od około 30 tygodnia. Zbiegło się to z tym pozytywnym testem na covid. Wiec sama nie wiedziałam od czego to. Ale w wynikach wychodzi ze sie nic takiego nie dzieje wiec widocznie taka uroda ;p zostało wytrwać;D
Na spokojnie, to napewno nie powikłanie po covid!:) w nocy się najbardziej chyba nasila, trzeba pić wody dużo od razu, trochę pomaga w wysmarkaniu się;D byle do poroduuuu

Na spokojnie, to napewno nie powikłanie po covid!:) w nocy się najbardziej chyba nasila, trzeba pić wody dużo od razu, trochę pomaga w wysmarkaniu się;D byle do poroduuuu
No juz teraz to odpuściłam jakiś czas temu i ratuje się doraznie bo widocznie tak już mam;p bardziej się skupiam na utrzymaniu tej morfologii w miarę w normie żeby organizm mial siłę ;p

reklama
Ja akurat ze snem nie mam problemów. Zasypiam szybko, w nocy ok 1 czy 2 wstaje raz do łazienki i śpię dalej jak zabita aż budzik zadzwoni. Dzisiaj przespałam 9h... aż się boję co to będzie jak dziecko już będzie z nami i będę się musiała przestawić na nocne wstawianie...
Wszysykie mamy problem z tym spaniem [emoji26]

Do góry