reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

My dziś Jesteśmy po wizycie. Na ktg spokój 🙈 Lena ma 3200 g. Więc tak jak mówiliśmy 3500 nie przekroczy. Przepływy i łożysko są ok, więc te kilka dni jeszcze wytrzyma. Szyjka jest miękka i skrócona, gotowa do porodu. Ale bez rozwarcia. 🤷 Lekarz mówi, że jak się zaczną skurcze to pójdzie ale no na razie cisza. Skierowanie mam na niedzielę, że już ją muszą wywoływać więc będę dzwonić do szpitala i pytać kiedy przyjechać bo czasem już chcą dzień wcześniej na jakieś badania czy coś. Także ten.. za tydzień o tej porze już na pewno będzie z nami 🙈 ale nadal mam nadzieję że ruszy samo... Ma jeszcze 4 noce.
Sounds like a plan❤.
No to cieszymy się bardzo, że już niedługo Twój maluszek będzie z Tobą.

reklama
Mnie to już pół dnia plecy bolą i w końcu się położyłam ☺️ torbę dopakowałam, a na kartce mam napisane co jeszcze na szybko mam wrzucić przed wyjazdem 😅

A mnie nic nie boli, nawet o dziwo zgagi dziś nie mam, także nie narzekam :) Ale za to strachu się najadłam, bo miałam w łazience wielkiego paskudnego robala, jak na moje to pająk był, ale chłopak mówi, że coś innego, bo miał czułki podobno :o A chłopak akurat u rodziców był, więc musiał się szybko zebrać i pruł przez całe miasto, a ja siedziałam i pilnowałam gnoja 😂 Najgorsze, że przez moje nerwy Czaruś się nerwowo w brzuchu ruszał :(

Ja tez nie lubie robali i pajakow[emoji20]
A mnie nic nie boli, nawet o dziwo zgagi dziś nie mam, także nie narzekam :) Ale za to strachu się najadłam, bo miałam w łazience wielkiego paskudnego robala, jak na moje to pająk był, ale chłopak mówi, że coś innego, bo miał czułki podobno :o A chłopak akurat u rodziców był, więc musiał się szybko zebrać i pruł przez całe miasto, a ja siedziałam i pilnowałam gnoja [emoji23] Najgorsze, że przez moje nerwy Czaruś się nerwowo w brzuchu ruszał :(

reklama
Do góry