reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

A wiesz, że czasem tych pierwszych skurczy się nie czuje, a one już są i wychodzą na monitoringu.... ja tak miałam w pierwszej ciąży...
Nieważne, jesteśmy już wszystkie na takim etapie, że to już nie ma większego znaczenia, byleby zdążyć dojechać (lub jak ja dojść) do szpitala😃🙃🤪.
Ja bym czuła, raczej jestem wrażliwa na ból 🤦 na ostatnim ktg nie było ani jednego skurczu 😁 zobaczymy, co będzie za tydzień na wizycie :)

reklama
I tak kazda z was rozpakuje sie w swoim czasie[emoji173]
A wiesz, że czasem tych pierwszych skurczy się nie czuje, a one już są i wychodzą na monitoringu.... ja tak miałam w pierwszej ciąży...
Nieważne, jesteśmy już wszystkie na takim etapie, że to już nie ma większego znaczenia, byleby zdążyć dojechać (lub jak ja dojść) do szpitala[emoji2][emoji854][emoji2957].

Mam dość! Znowu w szpitalu wylądowałam! Tętno małej na ktg ciągle 180... Teraz w szpitalu kolejne ktg, tętno już wyszło lepsze, tylko znowu się dziwią że aż takie skurcze mam. Tym razem dostałam zastrzyki 🥺
Który to tydzien? Moze jak będą takie skurcze to dadzą cos na podkręcenie sytuacji?

Który to tydzien? Moze jak będą takie skurcze to dadzą cos na podkręcenie sytuacji?
38+2. Raczej watpie, pewnie znowu mnie wypiszą do domu. Chociaz ta szyjka się zaczęła skracać więc jest jakiś postęp 😌 jeszcze trafiłam do pokoju z dziewczyną która zaczynała rodzic i... trochę mi się odechciało tego porodu 😂 biedna od 19 się męczyła, o 3 ją zabrali na salę porodowa z 6cm rozwarcia 🙃

38+2. Raczej watpie, pewnie znowu mnie wypiszą do domu. Chociaz ta szyjka się zaczęła skracać więc jest jakiś postęp 😌 jeszcze trafiłam do pokoju z dziewczyną która zaczynała rodzic i... trochę mi się odechciało tego porodu 😂 biedna od 19 się męczyła, o 3 ją zabrali na salę porodowa z 6cm rozwarcia 🙃
Wiem cos na ten temat. U mnie bratowal meczyla sie od 17 godziny dnia poprzedniego a urodziła dopiero po 19 następnego dnia. Czyli ponad 24h ;o a najlepsze ze bylam na miejscu z nia przy porodzie i jak sobie to przypomnę to strach mnie oblatuje ;D

Bozee jak w szpitalu sie wyspać? 😥 Mam 2 dziewczyny na sali co chrapia jak niedźwiedzie. Budza co chwile na mierzenia tetna. A teraz pobudka na ktg super...

reklama
Do góry