kwiatek250
Fanka BB :)
Super!!!W majciorach![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super!!!W majciorach![]()
Termin na 19 lutego, wzrostu mam 162Ooo to też ładnieile masz wzrostu ??
Kiedy termin?
Czasem mnie boli krocze i ledwo chodzę, wtedy się łudzę, że może coś się ruszy... no i dzień później wstaję i biegam po domu jak słoniątko i nic mnie nie uciska i nie boliKochanazdj celowo ustawione by nie było widać tych bioder
Ja czuje się jak taka kwoka. Chodzę jak.kaczka boli.mnie nawet krocze też tak masz ?
Mam to samoNo to szacun ze zakladasz przedciazowe dzinsy !!! Ja boje sie nawet patrzec na moje![]()
Oo to ładnieNa 19.02. mam termin z miesiączki, ale z usg wyszło dzisiaj 1.03.A mój szkrab już nie ma miejsca
![]()
O to malutka kruszonka jesteśTermin na 19 lutego, wzrostu mam 162![]()
Ja zauważyłam że jak za długo poleze to właśnie mnie krocze boli. Jak jestem na chodzie tak nic się nie dziejeCzasem mnie boli krocze i ledwo chodzę, wtedy się łudzę, że może coś się ruszy... no i dzień później wstaję i biegam po domu jak słoniątko i nic mnie nie uciska i nie boli.
Mi w jeasach jest nie wygodnie i chodzę w rajtach grubych albo leginsyJeansy sprzed ciazy ale zakładane tylko na wyjście w te mrozy bo leginsy niestety wszystkie są do kostek i zimno;D a patent na jeansy zdradziła mi położna żeby przeplatać gumkę do włosów miedzy dziurka a guzikiem i wtedy nie uciska w brzuch ;D i szczerze mówiąc to się to sprawdza mega haha tyle ze juz dluzsza bluzka musi być żeby nie było widać rozporka ;D
Oczywiście że takJa zawsze mialam raczej waska dupkei mimo wszystko przytylam, po prostu bylam bardzo szczupla przed ciaza.
mysle ze nie ma sie co za bardzo nakrecac. Zwlaszcza ze teraz jest czas kiedy do dotakowych kilogramow nabieramy wody w organizmie. Polowe z tego zrzucimy przy porodzie, a pozniej reszte z mlekiemnajwazniejsze zeby dzidzi dostarczyc waznych i zdrowych skladnikow odzywczych. Do figury wrocimy wczesniej czy pozniej
![]()
U mnie z usg 19, a z Om 20. A na ostatnim usg o jeden dzień wyprzedzała, więc nie mam dużej rozbieżnościO to malutka kruszonka jesteśJa mam 172
waze już 70kg termin na 18 lutego wg miesiączki A wg usg 21/22