No właśnie tego się obawiam, że jak już wystawiają skierowanie to do tego szpitala specjalistycznego, w którym za Chiny Ludowe nie chcę rodzićJa dostałam skierowanie do konkretnego szpitala i już na konkretny dzień. Więc jak się nic nie będzie działo to właśnie mam już skierowanie na konkretną placówkę.
reklama
Jaki sliczny maly robaczekWitajciedzisiaj jestem gwiazdunia
![]()
Masz jeszcze tydzień do terminu także jeszcze się pewnie coś rozwinie...No właśnie tego się obawiam, że jak już wystawiają skierowanie to do tego szpitala specjalistycznego, w którym za Chiny Ludowe nie chcę rodzićA też nie jest powiedziane, że ciąża tydzień przenoszona zaraz będzie się wiązała z jakimiś komplikacjami przy porodzie... Kurczę, oby mały nie czekał tak długo
![]()
U mnie też dziś 39+0Moja chyba czeka, aż mi katar się skończy i wtedy wyjdziedzisiaj 39+0
noc przespana w nocy się przebudziłam i na prawy ból się przekręciłam, to tak szalała, aż narzeczony był w szoku
a tak chyba z raz byłam w łazience na siku
![]()
Mam to samo, masakryczne męczy szczególnie w nocy... Już biorę tabletki bo wytrzymać nie idzieHaha statystycznie mało prawdopodobneale zazdroszczę, że nie masz zgagi! Ja dopiero teraz w ciąży się dowiedziałam, co to zgaga i tak dzień w dzień teraz mam, niezależnie od tego co jem, już się boję, że po porodzie się to nie skończy
![]()
Sylwia99
Fanka BB :)
Ja już się nie doszukuję znaków, bo ostatnio tak szukałam i nici z tegoU mnie też dziś 39+0w nocy mi się śniło że rodzę i ciągle się budziłam że niby muszę skurcze liczyć
W planach dziś miałam sprzątanie ale nie mam siły. A jeszcze na dodatek od wczoraj mam okropny ból w dole pleców. Może to jakiś znak że coś się zaczyna
już tak od dwóch tyg doszukuję się tych znaków i dalej nic
![]()
A Malutka ile waży z usg? Ja mam dziś wizytę więc sie dowiem ile mój Maluch przybrałJa już się nie doszukuję znaków, bo ostatnio tak szukałam i nici z tegoodpoczywaj póki możesz
mojej siostrze się śniło, że urodziłam i ważyła moja ponad 5 kg i że myła moją córkę w wannie i mówiła, że taka duża jakby 3 miesiące miała
![]()
Sylwia99
Fanka BB :)
Niestety nie miałam usg, ostatnie miałam w grudniu ostatnie prenatalne, więc teraz nie wiem. Miałam się zapisać, ale wolę nie skoro mam katarA Malutka ile waży z usg? Ja mam dziś wizytę więc sie dowiem ile mój Maluch przybrał![]()
reklama