Ja wczoraj faworki nasmażyłam, a chłopak bezy zrobił, bo białka zostały, a dzisiaj i tak trochę pączków kupiliśmy do tegoDziewczyny ile przytylyscie w ciąży? Ja mam wrażenie że ciągle puchne. To już 38+6 A apetyt do rad większy
Teściowa wysłała zdj że paczki ki jutro przywiezie![]()
reklama
Pewnie jeden termin z miesiączki, a drugi z usgRaz powiedział że 18 luty A na ostatniej wizycie 21![]()
Haha statystycznie mało prawdopodobneJa zgagi WGL nie mam. Czyli moje dziecko urodzi się łyse?takie teksty slyszalam
MimiiMalwina
Fanka BB :)
Pierwsza ciąża ?Ja jakieś 17,5kg
39+4![]()
MimiiMalwina
Zniknie zgaga, zobaczyszHaha statystycznie mało prawdopodobneale zazdroszczę, że nie masz zgagi! Ja dopiero teraz w ciąży się dowiedziałam, co to zgaga i tak dzień w dzień teraz mam, niezależnie od tego co jem, już się boję, że po porodzie się to nie skończy
![]()
Hmm 1 marca dziwnie..
Ja myślałam że masz tak jak ja na 18 lutego
KarolinaAnna.K
Tak, pierwszaPierwsza ciąża ?
MimiiMalwina
ja się boję..Tak, pierwszaU mnie dziś też 36+8. Termin z om mam na 18 a z pierwszego usg prenatalnego powiedział mi że 11( podobno te pierwsze usg są najbardziej wiarygodne jeśli chodzi o termin) więc niby jutro
ale nie zapowiada się żeby cokolwiek ruszyło
jutro mam wizytę więc się dowiem ile Maluszek przybrał bo jeśli dużo to czeka mnie cc. A bardzo chciałam rodzic sn
W ogóle to z dnia na dzień coraz bardziej się boje
![]()
Ale tak.na prawdę my kobiety jesteśmy silne bestie i damy sobie radę
Ile twój maluszek waży?
Mój książkowo w 38+4 ważył 3200
MimiiMalwina
I ja mam ochotę ciągle na słodkie..Ja zaczynalam z 60kg i teraz mam 75/76Ale o dziwo ostatnio jakos nie mam apetytu takiego wilczego. Poza tym ze niestety ciagnie mnie do slodkiego i musze sie powstrzymywac ...
![]()
Pokaż brzusio
reklama
MimiiMalwina
Czyli nie jestem potworkiem A przytycie 15kg nie jest zle heheja zaczynałam z wagą 54kg a teraz mam 70.1także jedziemy na tym samym wózku
![]()
Pokaż brzusio