reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny ile przytylyscie w ciąży? Ja mam wrażenie że ciągle puchne. To już 38+6 A apetyt do rad większy 🤭
Teściowa wysłała zdj że paczki ki jutro przywiezie😂🤣
Ja wczoraj faworki nasmażyłam, a chłopak bezy zrobił, bo białka zostały, a dzisiaj i tak trochę pączków kupiliśmy do tego :o Najlepsze, że zjadłam jednego i na więcej się dziś nie zanosi, ale nie wiedziałam na jakiego się zdecydować, dlatego wzięliśmy różne 😂 Co do wagi, to dzisiaj na wizycie się okazało, że schudłam 0,5kg :o Pewnie ostatnio mi za dużo policzyła, na tej wadze szalkowej to łatwo się pomylić, wg mojej wagi wciąż tyję, ale na szczęście już wolniej - obecnie 16kg na plusie 😭

reklama
Raz powiedział że 18 luty A na ostatniej wizycie 21 🤔
Pewnie jeden termin z miesiączki, a drugi z usg :) Mi dzisiaj z usg wyszło 1.03. :o A tak to wciąż miałam termin z usg tydzień przed terminem z miesiączki... Coś mi się wydaje, że źle mi tam pozaznaczała te wymiary, że tak nagle dziwnie wyszło 🤔 Do marca to pewnie do 4kg by dobił z wagą, więc nie ma opcji!

Ja zgagi WGL nie mam. Czyli moje dziecko urodzi się łyse? 🤭🤣 takie teksty slyszalam
Haha statystycznie mało prawdopodobne :p ale zazdroszczę, że nie masz zgagi! Ja dopiero teraz w ciąży się dowiedziałam, co to zgaga i tak dzień w dzień teraz mam, niezależnie od tego co jem, już się boję, że po porodzie się to nie skończy :(

Haha statystycznie mało prawdopodobne :p ale zazdroszczę, że nie masz zgagi! Ja dopiero teraz w ciąży się dowiedziałam, co to zgaga i tak dzień w dzień teraz mam, niezależnie od tego co jem, już się boję, że po porodzie się to nie skończy :(
Zniknie zgaga, zobaczysz 🤗
Hmm 1 marca dziwnie..
Ja myślałam że masz tak jak ja na 18 lutego

Ja zaczynalam z 60kg i teraz mam 75/76 🤦‍♀️ Ale o dziwo ostatnio jakos nie mam apetytu takiego wilczego. Poza tym ze niestety ciagnie mnie do slodkiego i musze sie powstrzymywac ... 🙄

Tak, pierwsza🙂 U mnie dziś też 36+8. Termin z om mam na 18 a z pierwszego usg prenatalnego powiedział mi że 11( podobno te pierwsze usg są najbardziej wiarygodne jeśli chodzi o termin) więc niby jutro😂 ale nie zapowiada się żeby cokolwiek ruszyło 🤷 jutro mam wizytę więc się dowiem ile Maluszek przybrał bo jeśli dużo to czeka mnie cc. A bardzo chciałam rodzic sn😏 W ogóle to z dnia na dzień coraz bardziej się boje🤦
ja się boję..
Ale tak.na prawdę my kobiety jesteśmy silne bestie i damy sobie radę ;)
Ile twój maluszek waży?
Mój książkowo w 38+4 ważył 3200;)

reklama
Do góry