Hahah, tez bym wolala w takiej saunie posiedziecZe mnie się juz smieja ze będę jak słonica wiecznie w ciazy chodzić;D a ja twierdze ze maleństwo grzeje się w brzuszku bo wie ze zimno. Teraz dwa dni ocieplenia a potem znowu ponad -15 stopni ;D

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahah, tez bym wolala w takiej saunie posiedziecZe mnie się juz smieja ze będę jak słonica wiecznie w ciazy chodzić;D a ja twierdze ze maleństwo grzeje się w brzuszku bo wie ze zimno. Teraz dwa dni ocieplenia a potem znowu ponad -15 stopni ;D
A to widze ze juz w pelni silNic nie mow... Wkurza mnie te siedzenie w domu... Wczoraj pojechalam na zdjęcie szwow i po corke do przedszkolaczulam soe jakbym uciekla z więzienia.
Dzis ide na zakupy
![]()
Lazienki dzis wyszorowane, przedpokój, 3 prania zrobione takze czuje sie juz superA to widze ze juz w pelni silsuper, bardzo szybko
![]()
Dzięki za wsparcie [emoji8] Miałam wczoraj rozmowę z moim lekarzem prowadzącym na temat ktg i szpitali. I powiedział że absolutnie co tydzień powinien być zapis ktg a nie jak nam mówią że w dniu porodu itd. W ogóle sam przyznał że to co się dzieje w szpitalach to masakra.. ja dopiero miałam raz robione ktg w 37 tc. Dziś będę miała kolejne 39tc. Po wizycie dam znać co i jak.
Lazienki dzis wyszorowane, przedpokój, 3 prania zrobione takze czuje sie juz super![]()
Ostatnio ogłoszenie widziałam niedaleko mnie, że można wypożyczyć saune na dobę 350 zł na 8 osóbHahah, tez bym wolala w takiej saunie posiedziec![]()
Chce !!!Ostatnio ogłoszenie widziałam niedaleko mnie, że można wypożyczyć saune na dobę 350 zł na 8 osóbalbo na godzinę 100 zł
![]()
Ja mam to samoDziewczyny a u nas dalej ciszaRano wstaje mega wyspana i pełna energii a po południu niestety całą energia ze mnie schodzi jak powietrze z balonu ;p Ogarnęłam dzisiaj trochę pranie, poprasowałam resztę firanek i w sumie nie mam sił na nic więcej ;p
Dziewczyny a u nas dalej ciszaRano wstaje mega wyspana i pełna energii a po południu niestety całą energia ze mnie schodzi jak powietrze z balonu ;p Ogarnęłam dzisiaj trochę pranie, poprasowałam resztę firanek i w sumie nie mam sił na nic więcej ;p
Haha ja też tak mamJa mam to samojem, spie, jakis jeden obowiazek w ciagu dnia i znow jem i spie
![]()