reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Cześć laski

A mnie dziś boli gardło.......:baffled::confused::baffled: ale jak wróci S, to już jestem umówiona na rehabilitacje.......hahaha....... :-D:tak::-D i pewnie pomoże.
A w Gdyni dziś wieje i to niezle......:baffled::confused::baffled: jak zwykle- sobota , niedziela a pogoda jest do bani, no nic takie życie.

Miłej niedzieli.:-D:tak::-D
na pewno pomożee:tak:;-);-)

reklama
Jarzębinko jak jest mąż to pieke, a jak nie ma go w domu to zawsze kupie gotowca....hihihi.... A murzynka uwielbiam, może wpadne na kawałek......;-);-);-)

zapraszam, bo tym razem wyszedł, wiec będzie czym poczęstować :-D piekłam po bardzo długiej przerwie i nie wiedziałam co wyjdzie, kiedyś kiedyś piekłam co niedziele, ale gdzieś tam 3 razy z rzędu wyszedł zakalec i się zraziłam :-) ale dzis jest OK

Dzien dobry wam..
Ja juz sama,maz pojechał do belgii do pracy,,wraca za 3 lub 4 tygodnie.

no nacieszyłam sie nacieszyłam...:-):tak:

oj to może wróci akurat na dobre wieści, były jakies szanse w tym cyklu Ewcia ?? :sorry2: i dobrze,że sie nacieszyłaś :tak:

jarzebinko ja pieke czasami,,jak jest m zazwyczaj albo gosci mamy miec,,lub na swieta....bo w sumie to zawsze chcialam piec co niedziele jakies ciacho,ale my tego nie zjadamy i jka bede miala z 3 dzieci to wtedy moge co niedziele piecc:-D

rozumiem, za mało buzi na niedziele :tak: ja to mam jeszcze łasuchów w pracy, wiec jak zostanie w domu to problem mi znika :tak::-)

No tak, może się zle skończyć.......:-D:-D:-D

jak efektem tej gonitwy bedą II kreseczki to będzie sukces :tak::-)

pozdrawiam wszystkie starczki i życzę miłej niedzieli ! :happy2::cool2:

reklama
Do góry