reklama
ZazdroszczęTo sa piekne chwileja mam takie 3 godzinki pewne zawsze z rana. Wlasnie dokarmiam i zaraz zrywam sie ze smyczy
![]()

Jakie ksiazeczki zamowilas dla Hani?![]()
Załączniki
Ile ma czaruś?? Moze skok rozwojowy mu sie zacząłZazdroszczęu mnie poranki najgorsze, a ostatnio jeszcze noce
no nie chce spać, ryczy, charczy, jedynie na brzuszku zaśnie, ale ja się boję tak na noc go zostawić
![]()
Dzisiaj miał być spacer, ale patrzę za okno i śniegu napadałoMoja ma kombinezon tak duży że nogi jej nie wchodzą w nogawki. Niby rozmiar 56/62ale i tak ją wsadzam w ten kombinezon na spacer, więc nie masz się o co martwić i swojego też tak ubierz. Moja w domu też czasami płacze a za każdym razem na spacerze śpi. Najdłuższy mieliśmy 2 godziny i nawet na chwilę nie otworzyła oczu
a jak wieje bardzo, to wyjdź chociaż sama na chwilę. To serio dużo daje jak już ma się dosyc
![]()

On mam wrażenie cały czas ma skoki rozwojoweIle ma czaruś?? Moze skok rozwojowy mu sie zaczął

Młodemu cieplo w wozku jest uwierz. Przeciez goły tam nie lezy. Jak nie ma - 10 to mozna smialo isc!Dzisiaj miał być spacer, ale patrzę za okno i śniegu napadałoja mam to samo z kombinezonem, pewnie na lata dopiero będzie dobry
sama to nie mam kiedy iść, jak chłopak wraca z pracy to już późno, zresztą o ile mały śpi, wolę czas spędzić z chłopakiem i koło się zamyka
![]()
Skok rozwojowy 4-5 tydzien takze moze to byc to.On mam wrażenie cały czas ma skoki rozwojowedzisiaj ma równo miesiąc, to chyba trochę wcześnie?
reklama
Ewq9
Fanka BB :)
Przeciwzakrzepowe, Jak po każdej operacji czy zabiegu
U mnie to samo. Też jestem w szoku ze się bierze jakieś zastrzyki [emoji849]