reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Zazdroszczę 😍 u mnie poranki najgorsze, a ostatnio jeszcze noce 😭 no nie chce spać, ryczy, charczy, jedynie na brzuszku zaśnie, ale ja się boję tak na noc go zostawić 🙁
U nas to samo. Dzisiaj mi wyje od rana jakby miał znowu kolkę. Od 4.30 do 7 nie spał, potem pół h drzemki, znowu ryk i teraz śpi w tuliku przy włączonej suszarce xd

Moja nie spi od 7, oczy jak 5 zl 😂ale noc byla piękna 😍😍😍😍 ja zamowilam ksiazeczki wczoraj dla najmlodszej, a dla starszej 5 latki zestaw do nauki sylab i czytania 😁😁 będziemy sie szkolić 😁 do wakacji ma sie nauczyc czytac 😂 przez ta pandemie dzieci beda głupkami....
Moja podobnie, dopiero teraz zasnęła na mojej piersi❤

Moja odkąd jest na mm i cycu, śpi pięknie i w dzień sporo czasu i w nocy❤, ale jak tak mówicie o tym 4-5 tygofniu, płaczu i skoku rozwojowym, to już się boję przyszłego tygodnia 😱😱😱

Dziewczyny karmiące piersia - jak dlugo Wasze maluchu ssą piers „efektywnie”? Tak ze slychac faktycznie jak polykaja pokarm?

U nas to samo. Dzisiaj mi wyje od rana jakby miał znowu kolkę. Od 4.30 do 7 nie spał, potem pół h drzemki, znowu ryk i teraz śpi w tuliku przy włączonej suszarce xd
A mój wymusił kolejną porcję mleka i teraz udaje, że śpi na mnie oczywiście, że nawet spokojnie zjeść nie mogę 😢 nawet nie próbuje przekładać go do łóżeczka, bo się zacznie, chociaż lada moment położna będzie to może będzie grzeczny i znów wyjdę na ściemniarę, że takiego aniołka mam, a narzekam 🤦‍♂️

reklama
Do góry