reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Łazienka super:)))))
Gratuluję cierpliwości.
Ja na myśl o remontach dostaję zawrotu głowy, a też to nas jeszcze przed urodzeniem Groszka czeka:)))
życzę wszystkim miłego dnia i dobrego samopoczucia

reklama
Ja jestem w 21 tygdniu i termin mam na 16 lipca.Chociaz wg ostatniego usg termin sie zaczyna zmieniac.Ciekawe kiedy to w koncu bedzie.I czemu tu wierzyc?Usg czy lekarzowi,hihi??:-)

post_ptaszyna tak jak reszta dziewczyn doalczam sie do podziwow nad lazienka :-) naprawde jest piekna!
andzia79 mamy takie same loginy :-) termin porodu jest okreslany mocno w przyblizeniu. Zaledwie 5 % kobiet rodzi dokladnie w tym terminie i wsrod nich sa takie ktore mialy idealnie 28-dniowe cykle :-) tak wiec masz problem z glowy, ale mysle ze usg jest bardzo wiarygodne :-) zreszta lekarz tez :-) jak masz termin na 16 lipca, to liczy sie 2 tyg w przod badz w tyl :-) jednym slowem caly lipiec najlepiej byc na bacznosc i przygotowana na wszelkie ewentualnosci :-)
slyszalam tez o czyms takim, ze od dnia pierwszych ruchow dolicza sie 4mc i 2 tyg i to niby jest termin porodu-ale ja nie wiem czy to wiarygodne :-)

No, mi też wg tego schematu wychodzi właściwie termin wg ostatniej @ czyli 29 czerwca, ale w poniedziałek jak byłam na usg połówkowym, to lekarz mi powiedział, ze najbardziej wiarygodnym terminem jest termin z pierwszego usg, a wtedy mi podał termin 11 lipca, teraz wyszło na 15 lipca, więc ten wg ostatniej @ jest zbyt wczesny, bo róźnica to prawie dwa tygodnie. To się zgadza właściwie z moimi wyliczeniami ( na 17 lipca ), a lekarz kazał mi się trzymać 11 lipca :-))) w każdym razie na pewno lipiec.

:) dziękuję;-) remont jest fajny jak się skończy :) my akurat teraz mamy robone schody (na beton nakładane jest drewno) i teraz nie możemy do jutra chodzić pomiędz piętrami:-D:-D
Jesli chodzi o termin wg tego wyliczenia to mi wychodzi 21 06 :-) he he zobaczymy.

Ahaa zapewne tak wlasnie bedzie :-) dlatego ja sie nie nastawiam na konkretny termin, zarezerwowalam sobie caly lipiec, i kazdego dnia tego miesiaca bede czekac na moje dzieciatko :-)

reklama
Do góry