reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamy 2021

Jak najpóźniej [emoji6]
Dziewczyny w którym tc chcecie ogłosić najbliższym radosną nowinę? :)
U mnie w kolejności najpierw dowiedziała się moja dentystka [emoji1787] potem siostra bo się domyśliła i niemąż. Póki co nie chcemy tej listy wydłużać
U mnie wie tylko partner i moja mama [emoji3526] reszta dowie się po 1 USG
To by było optymalnie [emoji1787]
Ja to najlepiej w 9tym miesiącu [emoji1787]

reklama
Skąd się takie miernoty biorą[emoji849][emoji849]
Ważne że fasolka piękna i serduszko jak tralala. Gratuluje kochana[emoji3590][emoji8]
Dzień się jeszcze nie skończył ale chyba mogę odtrąbić sukces ;)
Serduszko 164 uderzenia na minutę ,”gadzina” ma już 1.7cm, wiek ciąży 8t1d.
Co prawda trafiłam na strasznego buraka, który na moje pytanie czy wszystko wygląda ok odpowiedział tylko - "ja tylko stwierdzam ciąże, ciąża żywa " ;) więc więcej pytań już nie miałam :d

Witaj na pokładzie. . Ja przechodziłam covid przez ostatnie 2,5 tygodnia. Moją gin kazała mi się nic nie martwić. Więc spokojnie.
Cześć wszystkim [emoji4] melduję się na pokładzie listopadowych mam. Moja pierwsza ciąża, póki co potwierdzona tylko testem. Pierwsza wizyta 31.03. Z moich wyliczeń 5 tydzień [emoji307] czuję się dobrze. Moja jedyna obawa to przebyty covid od 28.02. Tak więc w dniu zagnieżdżenia zarodka i jakiś czas po na pewno jeszcze byłam chora (przebieg bardzo delikatny). Mam nadzieję, że w tym czasie nie miało to żadnego wpływu.
Pozdrawiam cieplutko[emoji253]

Hej, mam pytanie o "dziwne objawy"- obudziłam się rano z takim dziwnym uczuciem w jednym oku i trochę podwójnym widzeniem? Nie wiem jak to opisać, ni to zamane, no to rozmazane.. I tak delikatnie mnie to oko pobolewa? Miała któraś tak?

Hej, mam pytanie o "dziwne objawy"- obudziłam się rano z takim dziwnym uczuciem w jednym oku i trochę podwójnym widzeniem? Nie wiem jak to opisać, ni to zamane, no to rozmazane.. I tak delikatnie mnie to oko pobolewa? Miała któraś tak?
A bierzesz magnez? Mi takie różne objawy (drętwienie i prąd w nogach, mroczki) przechodzą jeśli utrzymuje trzy tabletki dziennie. Jak nie wezmę w ogóle to w nocy się budzę bo takie prady mi po nogach biegają :)

Gratulacje[emoji3590]
Kochane No muszę się pochwalić bo nie wytrzymam. Strasznie się bałam ze coś jest nie tak i udało mi się umówić wizytę na dzisiaj żeby się uspokoic bo od rana miałam strasznie głupie myśli o pustych jajach płodowych i o innych...
Zobaczyłam zarodek! Ale jeszcze cudowniejszym widokiem było bijace serduszko [emoji7] strasznie się cieszę

Zobacz załącznik 1250255

A bierzesz magnez? Mi takie różne objawy (drętwienie i prąd w nogach, mroczki) przechodzą jeśli utrzymuje trzy tabletki dziennie. Jak nie wezmę w ogóle to w nocy się budzę bo takie prady mi po nogach biegają :)
Brałam do czwartku -6 tabletek na skurcze w brzuchu, wczoraj mi sie skończył i zapomniałam ogarnąć. Może to faktycznie to

reklama
Kurde dziewczyny jest Was już tyle, że nie ogarniam towarzystwa[emoji1787]
@nimitii @Mag @Krakowianka89 jak się dzisiaj czujecie?
Ja o dziwo bardzo dobrze, otworzyłam lodówkę i pożarłam paprykarz szczeciński a dodam że nie specjalnie go lubiłam do dzisiaj[emoji1787]mój małż spojrzał i powiedział "źle że mną skoro już wyżerasz moje smakołyki" [emoji1787]
Ja we wtorek wizyta. Wczoraj zrobiłam badania więc już z kompletem idę i mam nadzieję że założy mi kartę.

Do góry