KatJak
Fanka BB :)
Też będziesz testować ? Bo zgubiłam wątekJa tez chce 16 kwietnia, ale nie wiem czy wytrzymam ;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też będziesz testować ? Bo zgubiłam wątekJa tez chce 16 kwietnia, ale nie wiem czy wytrzymam ;p
Właśnie, im wcześniej tym lepiej. Bo to ważne żeby jak najszybciej zaczac przyjmować heparynę.We 2 będzie raźniej, ale możliwe że zrobię w piątek bo jeśli będą 2 kreski muszę mieć receptę na clexane
Właśnie dlatego pod katem ewentualnych leków kusi mnie jak najszybciej a mąż jak to facet, nie rozumie i myśli ze to czysta ciekawośćWłaśnie, im wcześniej tym lepiej. Bo to ważne żeby jak najszybciej zaczac przyjmować heparynę.
@Katrinaka , @Słoneczko świeci trzymam kciuki zeby się udałoWe 2 będzie raźniej, ale możliwe że zrobię w piątek bo jeśli będą 2 kreski muszę mieć receptę na clexane
Mnie ciekawość zżera, ale myśle sobie, ze pewnie jeszcze to nie będzie mój czas, ale jeśli się mylę, to oczywiście się ucieszeWe 2 będzie raźniej, ale możliwe że zrobię w piątek bo jeśli będą 2 kreski muszę mieć receptę na clexane
Zgadza sięTeż będziesz testować ? Bo zgubiłam wątek![]()
Prawdopodobnie to wszytko przez ten torbiel co miałam na jajnikuA mówił skąd ten stan zapalny mógł być? No u mnie ewidentnie ten wyrostek i druga operacja...zapalenie pęcherza po cewniku. No wszystko chyba wtedy na mnie spadło. Ja miałam 2 dni obfitej miesiączki, dziś trzeci dzień i praktycznie nic nie leci. Ale dwa dni podpaska co godzinę zmieniana
Hmm ale u Ciebie jeszcze mogło nie być implantacjiBędę trzymać kciuki jak będziecie testowacja już wiem, że nie jestem w ciąży. W tamtej poczułam implantację, wiedziałam po stanie cery, że zaszłam w ciąże a teraz jest tak samo jak w każdym zwykłym cyklu, będę czekać na @.
Chyba w tym miesiącu nie miałam owulacji. Wtedy od razu wiedziałam, że jestem w ciąży. Na tydzień przed @ po prostu to czułam, a przede wszystkim widziałam różnice w cerze, zawsze przed @ kondycja skóry mi się pogarsza, a wtedy zero zmian, lekko nabrzmiałe podbrzusze, zero PMS. Nigdy wcześniej tak się nie czułam, te małe zmiany w organizmie były sugestywne, test tylko potwierdził to co sama zauważyłam. Teraz jestem pewna, że nie zaszłamHmm ale u Ciebie jeszcze mogło nie być implantacjipoza tym różnie to bywa. Właśnie starałam się sobie przypomnieć, czy gdy zaszłam w ciąże to czy miałam jakieś objawy na samym początku. No i doszłam do wniosku, ze jeśli miałam to ich nie zauważyłam
test zrobiłam tylko dlatego, ze mieliśmy napić się wina ze znajomymi
i mi przypadkiem wyszedł pozytywny
EDIT: no dobra, przypomniałam sobie pare objawów bardzo wcześniej ciąży: tydzień przed testem byłam bardzo śpiąca, zasnęłam w ciągu dnia co mi się raczej nie zdarza, no i jeszcze bardzo wzmocniły mi się paznokcie, tez jeszcze przed zrobieniem testu, a test zrobiłam 2 dni przed planowana miesiączka
Będę trzymać kciuki jak będziecie testowac[emoji847][emoji170] ja już wiem, że nie jestem w ciąży. W tamtej poczułam implantację, wiedziałam po stanie cery, że zaszłam w ciąże a teraz jest tak samo jak w każdym zwykłym cyklu, będę czekać na @.