katrina13
Fanka BB :)
A ile jesteś po poronieniu?@katrina13 No tak - pęcherzyki w jajniku są. Ale skąd pozytywny (i to bardzo wyraźna druga kreseczka) test ciążowy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile jesteś po poronieniu?@katrina13 No tak - pęcherzyki w jajniku są. Ale skąd pozytywny (i to bardzo wyraźna druga kreseczka) test ciążowy?
Byłam pewna że te tabletki są bardzo dobre [emoji848] a polecasz jakieś ? A jeśli chodzi o inofem to powiesz coś więcej? Za mało go czy jak?Na Waszym miejscu od razu dołożyłbym tabletki z D3 i K2 a po skończeniu kupionych opakowań Olimpu zamieniłabym na inne suplementy. Chelaty w Olimpie są bardzo fajne, ale D3 porażka a to ma znaczenie do starań i dla Ciebie kwas foliowy niestety też nie powala, nawet (albo: tym bardziej) jak się uwzględni inofem.
OkeyNa ten moment 11 lat po ostatnim ;-) Moja wypowiedź dotyczyła sytuacji magda_krk ;-)
Jeszcze może nic straconegoZrobiłam dziś test i niestety negatywny, wiec nie tym razem![]()
Wspaniałą wiadomość!Dziewczyny, my powtorzyliśmy z rannego moczu no i teraz to już chyba nie mam wątpliwościZobacz załącznik 1258539
GratulacjeDziewczyny, my powtorzyliśmy z rannego moczu no i teraz to już chyba nie mam wątpliwościZobacz załącznik 1258539
Ale okresu jeszcze nie ma? To jest nadzieja. Mi też późno testy wychodzily. A jeśli się nie udało to uda się następnym razem11, na bank się nie udało. Ostatnio miałam już pozytywny w tym czasie, a nawet wcześniej, poza tym objawów nie maczyli w tym roku już rodzic nie będę
W tej chwili standardem jest D3 w ilości 2000 j.m. tj. 50 mikrogramow. Ty bierzesz w Olimpie tylko 5 mikrogramów (sprawdź z opakowaniem, ja patrzę na opis w aptece internetowej). Taka dawka to nawet nie jest dla noworodka! Do tego czasami te witaminy z kompleksow gorzej się wchłaniają, np. D3 wchłania się z tłuszczami i w organizmie powinna być jednoczesnie witamina K2, której w tych Olimpach w ogóle nie ma. Była tu niedawno dziewczyna, która od jesieni bierze 2000 j.m. D3 a mimo to miała za niski poziom. Jeśli Wy w ogóle nie bierzecie, to możecie mieć niedobór. I tu już kwestia Waszej decyzji, czy się w ciemno przestawicie na inne suplementy, czy zrobicie badania D3 z krwi i lekarz Wam dobierze dawkę. W ogóle jestem zdziwiona, bo wydawało mi się, ze przy problemach z cukrami lekarze zawsze dają witaminę D3 i to nawet większą dawkę.Byłam pewna że te tabletki są bardzo dobre [emoji848] a polecasz jakieś ? A jeśli chodzi o inofem to powiesz coś więcej? Za mało go czy jak?
Ostatnio udało się po pół roku, wiec nie chce robić sobie nadzieiGratulacje
Ale okresu jeszcze nie ma? To jest nadzieja. Mi też późno testy wychodzily. A jeśli się nie udało to uda się następnym razem![]()