reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Praktycznie przy każdym leki pisze, żeby nie spożywać alkoholu w trakcie przyjmowania 🙄 Pije okazjonalnie piwo czy wino i nic mi nie jest. Także o kant tyłka można to rozbić.

Praktycznie przy każdym leki pisze, żeby nie spożywać alkoholu w trakcie przyjmowania 🙄 Pije okazjonalnie piwo czy wino i nic mi nie jest. Także o kant tyłka można to rozbić.
To chodzi o substancje, które zawiera metformina w połączeniu z alkoholem skutki są poważne dla wątroby.
Też kiedyś nie wiedziałam jakie to szkodliwe dopóki mi endo nie powiedział dosadnie co się dzieje w połączeniu z alkoholem.

Tylko, że meta to trochę inny lek o specyficznych składnikach jak pisze @Katrinaka. Każdy decyduje o sobie sam bo to, że tobie akurat nic nie jest to żaden argument dla innych 😉

Ostatnia edycja:
Właśnie oglądałam wypowiedz ginekologa w TV powiedział, ze COVID jednak wpływa na kobiety w ciąży, początkowo uważano, ze nie. Zwiększa ryzyko poronienia o 15% i porodu przedwczesnego o 40%. To było a propos szczepień, ze korzysci związane ze szczepieniem raczej przewyższaja ryzyko powikłań COVID u ciężarnych.

reklama
Do góry