marta18691
Fanka BB :)
Oj tak to ja. Byliśmy tez któregoś dnia u znajomych i lezala mi mloda na kolanach i nagle widzę jak wszystko bokiem jej wycieka
a ja w Białej koszuli
takze tez mnie załatwiła wtedy
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tak to ja. Byliśmy tez któregoś dnia u znajomych i lezala mi mloda na kolanach i nagle widzę jak wszystko bokiem jej wycieka
a ja w Białej koszuli
takze tez mnie załatwiła wtedy
![]()
To super! Ja muszę poczekać bo nam się coś zepsuło i nie mamy ciepłej wodyPierwsza wspólna kąpiel zaliczonamłoda mega zadowolona, ciągle się uśmiechała i rozgladała po łazience ☺ nie będę ukrywać, że dla mnie też to było przyjemne, wiec myślę że raz w tygodniu będziemy się pluskać razem
![]()
Właśnie miałam to pisać, że to Święta była
No i dobrzePierwsza porcja mleka zamrożona!jeszcze z jedna i ruszam w miasto
![]()
A jak to możliwe skoro w szczepionce jest nieaktywny wirus?Wiecie co, moja chyba po szczepieniu na rota zaraziła część domowników. 3 osoby narzekały, że ich ganiało do kibelka.![]()
Doczytałam właśnie, że rota to żywa szczepionkaA jak to możliwe skoro w szczepionce jest nieaktywny wirus?Mój ma drugą dawkę w przyszłym tygodniu, więc pytam, żeby w razie co wiedzieć. Co prawda po pierwszej dawce mi nic nie było, ale 3 dni po chłopak miał biegunkę i jakoś tego nie połączyłam
![]()
DokladnieDoczytałam właśnie, że rota to żywa szczepionka![]()
Mi zwracali uwagę po szczepieniu, że mam myć ręce po kazd zmianie pieluszki, bo w moczu i kupię mogą być wirusy i mogę się zarazić. Na szczesci nic takiego nie miało miejsca, a nie uważałam jakoś specjalnieA jak to możliwe skoro w szczepionce jest nieaktywny wirus?Mój ma drugą dawkę w przyszłym tygodniu, więc pytam, żeby w razie co wiedzieć. Co prawda po pierwszej dawce mi nic nie było, ale 3 dni po chłopak miał biegunkę i jakoś tego nie połączyłam
![]()