Super, Ja do morza to mam 40 kmŁeba całe 3 msM laz pracuje zdalnie, ja na macierzyńskim po.co mam siedzieć w betonie.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, Ja do morza to mam 40 kmŁeba całe 3 msM laz pracuje zdalnie, ja na macierzyńskim po.co mam siedzieć w betonie.
Jezu co ja bym dała za domek nad jezioremSuper, Ja do morza to mam 40 kmale w sezonie nienawidze bo tyle ludzi, że szok. Nie da się wypocząć. Ja wtedy uciekam do domku nad jeziorem i pewnie też spędzę tam cał3 wakacje
![]()
DziękujęT
Ale masz ładny wózek.
U nas też ciepelko na szczęście.
pakuj manaty i dawajZazdrość to podobno pierwszy stopień do piekła, ale kurcze... Zazdroszczę!![]()
co to jest to ubranko zapinane na rzep?Gondolą gardzi, w nosidełku też dzisiaj jej źle, może spacerówka pomożeczy tylko u mnie tak ten wiatr wieje jak głupi? Raz ciepło, że aż masakra, a raz chłodno
![]()
Pandemiczne szaleństwoJezu co ja bym dała za domek nad jezioremnawet się zastanawialiśmy nad kupnem ale teraz tylko jest jakieś kurde szaleństwo cenowe
![]()
Majtki ortopedyczne już dwa miesiące prawie w nich chodzi.co to jest to ubranko zapinane na rzep?
A jak wyszło wam USG bioderek?Majtki ortopedyczne już dwa miesiące prawie w nich chodzi.![]()
Biedulka a lato za chwilęMajtki ortopedyczne już dwa miesiące prawie w nich chodzi.![]()