Ja wszystko co jest napisane w internecie biore z dużą rezerwa. Ja może jej zmienię na lovly jak starszej corce, nie wiem sama. Dlatego nie czytam, żeby nie schizowacNo właśnie duzo rzeczy mowia i piszą. U mnie mala smoka dostala po jakimś czasie dopiero a ssac nie umiała od początku. Takze zależy od dziecka. Niby patrzeć na opinie to bibs ma dobre. Tylko kilka jest takich opini ze to zło. I sie wlasnie zastanawiam czy nie wymienić na silikon żeby poprostu nie puchł. I nie zwracać uwagi na dziasla itp. Bo przerobiłam już chyba wszystkie smoki i zero akceptacji
reklama
Ja co do kształtu tez nie bylam przekonana niestety jak lezalysmy w szpitalu na początku co mala byla w słabym stanie to z 4 smoków zaakceptowała tylko bibsa. ;D a uspokojenia jej bylo wtedy naprawde brak. I od tamtej pory tak ju, z nami został niestetyMi osobiście strasznie nie podoba się kszatalt tego bibsa i nie rozumiem szału na jego punkciemy używamy smoczka NUK Genius
![]()
rosenberg
Fanka BB :)
Ja pamiętam jak w ciąży byłam i właśnie były ćwiczenia na brzuch to nie omijałam tylko robiłam inne po prostu@rosenberg - zarabista ra Lilydzieeeki
Nie bylam w stanie zrobic hiit
zrobilam pierwsze 20min i juz mi sie krecilo w glowie
pozniej probowalam jeszcze ta czesc po brzuszkach bo brzuszki akurat chcialam odpuscic po cc, ale dalej juz nie bylam w stanie
a powiem ze mialam ekstra kondycje przed ciaza
![]()
G
gość _199
Gość
Ja przewijam ćwiczenia na brzuch, żeby nie tracić czasu. Ale powiem że wydolnościowo na jej treningu dałam radę nawet, tylko teraz mnie cały tylek boli. Najlepsze jak się wcześniej trenowało, bo mieśnie pamietaja i od razu dwa treningi i tyleczek fajnie wyglądaJa pamiętam jak w ciąży byłam i właśnie były ćwiczenia na brzuch to nie omijałam tylko robiłam inne po prostuale spoko, moja kondycja jest dość dobra a i tak zwykle umieram na jakimkolwiek cardio u niej
![]()
Aaa to prawdaJa przewijam ćwiczenia na brzuch, żeby nie tracić czasu. Ale powiem że wydolnościowo na jej treningu dałam radę nawet, tylko teraz mnie cały tylek boli. Najlepsze jak się wcześniej trenowało, bo mieśnie pamietaja i od razu dwa treningi i tyleczek fajnie wygląda![]()
hehe mnie tez boli
Michalina_25
A my dalej na antybiotyku, teraz mocniejszy. Jednak zebrała sie ropa i zrobił sie ropień, bylismy u chirurga i mamy nacięcie
wypłynęło bardzo duzo ropy. Mam nadzieje ze teraz juz bedzie ok. Trzymajcie kciuki.
W takim razie trzymamy mocno kciuki! Jak naciętą i oczyszczone to juz bedzie tylko lepiej!A my dalej na antybiotyku, teraz mocniejszy. Jednak zebrała sie ropa i zrobił sie ropień, bylismy u chirurga i mamy nacięciewypłynęło bardzo duzo ropy. Mam nadzieje ze teraz juz bedzie ok. Trzymajcie kciuki.
To tylko samo przewcieradelko bo pościeli nie używamy jeszcze. Ze względu na ta glowke ma zabrana poduszke a na wierzcz tylko lekko kocyk;D a prześcieradła kupowane w smaku ostatnio. Akurat jest na nie promocja i szczerze sa bardzo dobre jakościowo. Takze warto zajrzećPiękna pościel w łóżeczku![]()
reklama
KarolinaAnna.K
U mnie to samo. Trochę było dobrego humorku, ale minął :/ Miał być spacer, ale jest noszenie i spanie na mnieRany, u nas jakis dzien marudzenia i wiszenia na cycu... chyba oszaleje...