marta18691
Fanka BB :)
Moj to jest smieszek cały czas sie usmiechaDziewczyny a wasze maluchy się już głośno śmieją? Ja jak mojego rozsmiesze to się głośniej niż ja śmieje, aż przesikal dzisiaj pampersa![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj to jest smieszek cały czas sie usmiechaDziewczyny a wasze maluchy się już głośno śmieją? Ja jak mojego rozsmiesze to się głośniej niż ja śmieje, aż przesikal dzisiaj pampersa![]()
Oj tak, moja tez juz niezle rechoczeDziewczyny a wasze maluchy się już głośno śmieją? Ja jak mojego rozsmiesze to się głośniej niż ja śmieje, aż przesikal dzisiaj pampersa![]()
To samoU nas to samo![]()
U nas to samo i dodatkowo banki sobie robiDziewczyny, a ja mam pytanie jak tam u waszych maluchów ze slinieniem się?
Moj młody strasznie się ślini, jak leży na brzuszku to czasami mu normalnie ślina wycieka na brodę i kapie na to co ma pod sobą.![]()
U nas też jeszcze nie. Ale dziś rano przy myciu buźki to tak się zdenerwował że normalnie krzyczał synek na mnieDziewczyny a wasze maluchy się już głośno śmieją? Ja jak mojego rozsmiesze to się głośniej niż ja śmieje, aż przesikal dzisiaj pampersa![]()
Krzyczeć też musi umiećU nas też jeszcze nie. Ale dziś rano przy myciu buźki to tak się zdenerwował że normalnie krzyczał synek na mnie![]()
Moja nie, kilka razy się jej zdażyło że zaskrzeczała, a tak to śmieje się bez wydawania dźwiękówDziewczyny a wasze maluchy się już głośno śmieją? Ja jak mojego rozsmiesze to się głośniej niż ja śmieje, aż przesikal dzisiaj pampersa![]()
mój za bardzo nie lubi bujaczkaDziewczyny czy używacie może bujaczka? Jeśli tak to jak długo wasz maluch siedzi w ciągu dnia?