36 tcBędzie dobrze, dbacie o maluszka takze na wszystko przyjdzie czasa w którym tygodniu urodziłaś?
reklama
Michalina_25
Fanka BB :)
najdroższa kuchnia i łazienkiMy mamy 150m także mniejszy, więc liczę na to że 100 tys nam wystarczya najdroższa chyba z tego wszystkiego to właśnie kuchnia
A robiliście coś sami czy mieliście wykonawców?

Michalina_25
to fajnie pospałyścieMy z 20 minut temu wstałyśmy, Lena jea pogoda dobija...

U nas chyba po malu zaczynamy wchodzić w ten słynny skok rozwojowy. Mala od wczoraj maruda, najlepiej sie tylko nosic, problemy z zaśnięciem w dzień, ma jakieś wyostrzone odczuwanie dzwiekow chyba bo mam wrażenie że sie zaczela bać różnych odgłosów, łapie wszystko co popadnie. I jak nigdy nie lubiła leżeć na brzuchu tak teraz wkolo ja musze przekręcać na brzuch póki sie nie zmeczy i potem plecy i znow brzuch. Bo inaczej maruda. Strasznie polubiła różnorodność;D
Bardzo fajnaTak, bo ściana równe 3m. Malutka kuchnia, ale ze chcieliśmy szuflady to ceny u stolarza kosmos.Zobacz załącznik 1273105

marta18691
Fajna kolorystykaBardzo fajna![]()

Sylwia99
To i tak nie jest źle.to fajnie pospałyścieu nas codzień równo o 7 pobudka
![]()

Michalina_25
nie narzekam bo w nocy fajnie śpi, dzisiaj tylko jedna pobudkaTo i tak nie jest źle.![]()

marta18691
Ja tez nie narzekam 2 pobudki mam w nocynie narzekam bo w nocy fajnie śpi, dzisiaj tylko jedna pobudka![]()

reklama
Dziewczyny planujecie swojego malucha zapisać do żłobka?
no mnie siostra zabiła dzisiaj pytaniem ale rzeczywiście sprawdziłam i jest tak że teraz już sklada się aplikacje na przyszły rok
coraz bardziej myślę o przejściu na wychowawczy on jest taki malutki

no mnie siostra zabiła dzisiaj pytaniem ale rzeczywiście sprawdziłam i jest tak że teraz już sklada się aplikacje na przyszły rok

coraz bardziej myślę o przejściu na wychowawczy on jest taki malutki