Nie, to dla starszych dzieciaków.Dziewczyny, młody ma katar - help! Można smarować maścią majerankową?
reklama
Ja teraz czytalam ze nawet dla najmlodszychNie, to dla starszych dzieciaków.
G
gość _199
Gość
Mi mama tak doradziła, ona zawsze nas tylko smarowała j leków nie dawała, ale wolę dopytać czy może któraś z was też stosowała.Ja teraz czytalam ze nawet dla najmlodszych
rosenberg
Fanka BB :)
Naszemu też się taki wytarty placek z tyłu głowy zrobił, ciągle z niego ciśniemyjakie ma długie włosymój to niestety prawie łysy a i z tyłu też ma placek wytarte
![]()

W każdej ulotce tak napisane. Chociaż może to przez domieszki innych substancji a nie sam majeranek ? Ja u swojego starszaka i u siebie używam.Ja teraz czytalam ze nawet dla najmlodszych
Załączniki
Ostatnia edycja:
Dziewczyny help !Jak radzicie sobie z maluchami w taki upał ? chodzi mi o wieczorne usypianie ?
U nas duchota od dwóch dni że wytrzymać nie idzie. Młoda śpi na krótki rękawek, gołe nogi. Ale jest wieczorem tak nieznośna i tak się poci że tragedia. Maruda nie z tej ziemi
U nas duchota od dwóch dni że wytrzymać nie idzie. Młoda śpi na krótki rękawek, gołe nogi. Ale jest wieczorem tak nieznośna i tak się poci że tragedia. Maruda nie z tej ziemi
Michalina_25
ja smarowałam jak miał katarNie, to dla starszych dzieciaków.
G
gość _199
Gość
Pomógło? Pod noskiem??ja smarowałam jak miał katar
w nocy ok 12 stopni, może rozszczelnienie okien?Dziewczyny help !Jak radzicie sobie z maluchami w taki upał ? chodzi mi o wieczorne usypianie ?
U nas jest w drugą strone, mamy mieszkanie zimne wiec ja sie zawsze smieje, że przynajmniej klimy nie trzeba kupować. Nawet w najgorętsze lato czasami siedze w mieszkaniu w bluzie
reklama
marta18691
Ja też smarowalam przy Kindze i Natali lepiej się oddychało imPomógło? Pod noskiem??