Moja szefowa też miała 4 cc i żadnych problemówJa bylam na sali z laska ktora miala 4tai miala dosc sporo problemow...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja szefowa też miała 4 cc i żadnych problemówJa bylam na sali z laska ktora miala 4tai miala dosc sporo problemow...
A co jej się działo?Ja bylam na sali z laska ktora miala 4tai miala dosc sporo problemow...
Btw gdzie rodziłas? Bo kojarzę, że tez KrakówJa bylam na sali z laska ktora miala 4tai miala dosc sporo problemow...
To dobrze. Ostatnio gadaliśmy ze starym, że skoro chcemy trójkę, to może i czwórkę sobie zrobimy, jedno w tą czy tamtą, a emeryturka wskoczyCo do CC to ja byłam na sali z babeczka po 3ciej CC i na luzie wszystko.
No rok to tak najlepiej no potem takich zrostów nie ma ja miałam teraz takie zrosty masakryczne 3lata i 8miesiecy odstępJa muszę odczekać bo macica może mi pęknąć po CC. Po roku od cesarki mogę zajść najszybciej w ciążę, ale najlepiej po dwóch.
Ja miałam 3cesarkiNormalnie jak dwoje różnych dzieci![]()
A czemu zrosty skoro odczekalas ?No rok to tak najlepiej no potem takich zrostów nie ma ja miałam teraz takie zrosty masakryczne 3lata i 8miesiecy odstęp
No właśnie ja też miałam, a u mnie 4,5 roku przerwy, bo nie mogłam zajść w ciążę i dlatego taka duża różnica.No rok to tak najlepiej no potem takich zrostów nie ma ja miałam teraz takie zrosty masakryczne 3lata i 8miesiecy odstęp
Nom ciężko było fajna różnice wieku mam między 1 a 2corkaNo właśnie ja też miałam, a u mnie 4,5 roku przerwy, bo nie mogłam zajść w ciążę i dlatego taka duża różnica.