Moja szefowa też miała 4 cc i żadnych problemówJa bylam na sali z laska ktora miala 4tai miala dosc sporo problemow...
reklama
G
gość _199
Gość
A co jej się działo?Ja bylam na sali z laska ktora miala 4tai miala dosc sporo problemow...
rosenberg
Fanka BB :)
Btw gdzie rodziłas? Bo kojarzę, że tez KrakówJa bylam na sali z laska ktora miala 4tai miala dosc sporo problemow...
Co do CC to ja byłam na sali z babeczka po 3ciej CC i na luzie wszystko.
G
gość _199
Gość
To dobrze. Ostatnio gadaliśmy ze starym, że skoro chcemy trójkę, to może i czwórkę sobie zrobimy, jedno w tą czy tamtą, a emeryturka wskoczyCo do CC to ja byłam na sali z babeczka po 3ciej CC i na luzie wszystko.
marta18691
No rok to tak najlepiej no potem takich zrostów nie ma ja miałam teraz takie zrosty masakryczne 3lata i 8miesiecy odstępJa muszę odczekać bo macica może mi pęknąć po CC. Po roku od cesarki mogę zajść najszybciej w ciążę, ale najlepiej po dwóch.
marta18691
Ja miałam 3cesarkiNormalnie jak dwoje różnych dzieci![]()
G
gość _199
Gość
A czemu zrosty skoro odczekalas ?No rok to tak najlepiej no potem takich zrostów nie ma ja miałam teraz takie zrosty masakryczne 3lata i 8miesiecy odstęp
Mikstura
No właśnie ja też miałam, a u mnie 4,5 roku przerwy, bo nie mogłam zajść w ciążę i dlatego taka duża różnica.No rok to tak najlepiej no potem takich zrostów nie ma ja miałam teraz takie zrosty masakryczne 3lata i 8miesiecy odstęp
marta18691
Mój maluszek się dzisiaj przewrócił z brzuszka na plecki 

reklama
marta18691
Nom ciężko było fajna różnice wieku mam między 1 a 2corkaNo właśnie ja też miałam, a u mnie 4,5 roku przerwy, bo nie mogłam zajść w ciążę i dlatego taka duża różnica.