reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja planuje jak najdłużej 😀nogi podnosi sobie do góry i sie wietrzy 😀 moim zdaniem gondola dla takiego brzdąca najwygodniejsza 😀
My gondole jak oddalismy na gwarancje to młoda byla zmuszona do spacerówki, ale ewidentnie przeszkadzały jej pasy itp. A wczoraj przyszła gondola z gwarancji i mloda zachwycona bo lezy i wkoło się kręci, podnosi nózki itp i nic jej nie ogranicza:D także my ze spacerówki wracamy do gondoli

My gondole jak oddalismy na gwarancje to młoda byla zmuszona do spacerówki, ale ewidentnie przeszkadzały jej pasy itp. A wczoraj przyszła gondola z gwarancji i mloda zachwycona bo lezy i wkoło się kręci, podnosi nózki itp i nic jej nie ogranicza:D także my ze spacerówki wracamy do gondoli
No właśnie reż myślę że dziecko ma większą swobodę ruchow 😀wiadomo tez, ze kazde dziecko jest inne. Ja kocham gondole bo wtedy jeszcze wydaje mi się takim dzidziusiem 😂😂

Dziewczyny, a kiedy Wy sie przesiadlyscie na spacerowke albo planujecie?
Moj Mlody dopiero 14 tygodni dzisiaj konczy, ale on sie ledwo juz w gondoli miesci🙈
Mój lubi gondolę, więc póki co nie zmieniam na spacerówkę, zmienię pewnie dopiero jak się przestanie mieścić 🙈 Całe szczęście można ją rozłożyć na płasko, bo póki co gościa na siedząco nie widzę 😂

Ale się wkur*wiłam!! Jesteśmy po szczepieniu i miało być bez rota, bo równo 4 tygodnie temu miał drugą dawkę, więc chciałam tak za 2 tygodnie iść, a ta mu dziś dała tą trzecią dawkę, chociaż jej chłopak tłumaczył, że nie chcemy teraz. A na dodatek lekarka wystawiła kolejną receptę na 5 w 1 i jeszcze wmówiła tatusiowi, że to za 4 tygodnie jak odstęp pomiędzy dawkami to minimum 8 tygodni 🤦‍♂️ chyba, że tatuś nie zrozumiał, a jej chodziło o to, że recepta 4 tygodnie ważna. Tak czy siak mi nie pasuje, bo zawsze zamawiam w aptece szczepionkę i odbieram w dzień szczepienia, żeby nie trzymać niepotrzebne w domu tyle czasu. I weź wyślij faceta z dzieckiem do lekarza... Gdyby nie to, że na samą myśl o kłuciu mojego maleństwa mam pełne majty, to sama bym poszła... razem oczywiście nie wpuszczają, bo nie wiem co?

Ale się wkur*wiłam!! Jesteśmy po szczepieniu i miało być bez rota, bo równo 4 tygodnie temu miał drugą dawkę, więc chciałam tak za 2 tygodnie iść, a ta mu dziś dała tą trzecią dawkę, chociaż jej chłopak tłumaczył, że nie chcemy teraz. A na dodatek lekarka wystawiła kolejną receptę na 5 w 1 i jeszcze wmówiła tatusiowi, że to za 4 tygodnie jak odstęp pomiędzy dawkami to minimum 8 tygodni 🤦‍♂️ chyba, że tatuś nie zrozumiał, a jej chodziło o to, że recepta 4 tygodnie ważna. Tak czy siak mi nie pasuje, bo zawsze zamawiam w aptece szczepionkę i odbieram w dzień szczepienia, żeby nie trzymać niepotrzebne w domu tyle czasu. I weź wyślij faceta z dzieckiem do lekarza... Gdyby nie to, że na samą myśl o kłuciu mojego maleństwa mam pełne majty, to sama bym poszła... razem oczywiście nie wpuszczają, bo nie wiem co?
u nas 3 dawka szczepienia tez jakos wypadła troche ponad miesiac.

Kochana zadzwoń do apteki i sie spytaj ile ważna recepta. Nie denerwuj sie😀 najwyzej zadzwonisz do przychodni i poprosisz o nowa receptę i już 😀

reklama
Dziewczyny, a czy Wy w spacerowce na plasko macie wozek sztywny? Bo u nas da sie na plasko dac ale wtedy ten dol jest nieusztywniony i troche sie giba. Moze mamy jakis defekt bo wozek kupiony uzywany.

Do góry