Ja planuje jak najdłużejDziewczyny, a kiedy Wy sie przesiadlyscie na spacerowke albo planujecie?
Moj Mlody dopiero 14 tygodni dzisiaj konczy, ale on sie ledwo juz w gondoli miesci![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja planuje jak najdłużejDziewczyny, a kiedy Wy sie przesiadlyscie na spacerowke albo planujecie?
Moj Mlody dopiero 14 tygodni dzisiaj konczy, ale on sie ledwo juz w gondoli miesci![]()
My gondole jak oddalismy na gwarancje to młoda byla zmuszona do spacerówki, ale ewidentnie przeszkadzały jej pasy itp. A wczoraj przyszła gondola z gwarancji i mloda zachwycona bo lezy i wkoło się kręci, podnosi nózki itp i nic jej nie ograniczaJa planuje jak najdłużejnogi podnosi sobie do góry i sie wietrzy
moim zdaniem gondola dla takiego brzdąca najwygodniejsza
![]()
No właśnie reż myślę że dziecko ma większą swobodę ruchowMy gondole jak oddalismy na gwarancje to młoda byla zmuszona do spacerówki, ale ewidentnie przeszkadzały jej pasy itp. A wczoraj przyszła gondola z gwarancji i mloda zachwycona bo lezy i wkoło się kręci, podnosi nózki itp i nic jej nie ograniczatakże my ze spacerówki wracamy do gondoli
Mój lubi gondolę, więc póki co nie zmieniam na spacerówkę, zmienię pewnie dopiero jak się przestanie mieścićDziewczyny, a kiedy Wy sie przesiadlyscie na spacerowke albo planujecie?
u nas 3 dawka szczepienia tez jakos wypadła troche ponad miesiac.Ale się wkur*wiłam!! Jesteśmy po szczepieniu i miało być bez rota, bo równo 4 tygodnie temu miał drugą dawkę, więc chciałam tak za 2 tygodnie iść, a ta mu dziś dała tą trzecią dawkę, chociaż jej chłopak tłumaczył, że nie chcemy teraz. A na dodatek lekarka wystawiła kolejną receptę na 5 w 1 i jeszcze wmówiła tatusiowi, że to za 4 tygodnie jak odstęp pomiędzy dawkami to minimum 8 tygodnichyba, że tatuś nie zrozumiał, a jej chodziło o to, że recepta 4 tygodnie ważna. Tak czy siak mi nie pasuje, bo zawsze zamawiam w aptece szczepionkę i odbieram w dzień szczepienia, żeby nie trzymać niepotrzebne w domu tyle czasu. I weź wyślij faceta z dzieckiem do lekarza... Gdyby nie to, że na samą myśl o kłuciu mojego maleństwa mam pełne majty, to sama bym poszła... razem oczywiście nie wpuszczają, bo nie wiem co?
Kochana zadzwoń do apteki i sie spytaj ile ważna recepta. Nie denerwuj sieAle się wkur*wiłam!! Jesteśmy po szczepieniu i miało być bez rota, bo równo 4 tygodnie temu miał drugą dawkę, więc chciałam tak za 2 tygodnie iść, a ta mu dziś dała tą trzecią dawkę, chociaż jej chłopak tłumaczył, że nie chcemy teraz. A na dodatek lekarka wystawiła kolejną receptę na 5 w 1 i jeszcze wmówiła tatusiowi, że to za 4 tygodnie jak odstęp pomiędzy dawkami to minimum 8 tygodnichyba, że tatuś nie zrozumiał, a jej chodziło o to, że recepta 4 tygodnie ważna. Tak czy siak mi nie pasuje, bo zawsze zamawiam w aptece szczepionkę i odbieram w dzień szczepienia, żeby nie trzymać niepotrzebne w domu tyle czasu. I weź wyślij faceta z dzieckiem do lekarza... Gdyby nie to, że na samą myśl o kłuciu mojego maleństwa mam pełne majty, to sama bym poszła... razem oczywiście nie wpuszczają, bo nie wiem co?
Wstydziłam się napisać@olga.1 Ty lepiej napisz czy test zrobilas![]()