reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
A czy ktoras z Was moze uzywala jakiegos srodka na owady dla dzieci? Np z tych na zdjeciu? Bo my przy tej pogodzie w parku nie dajemy rady.
Ja wczoraj tez druga dawka Pfizer i slabo sie czuje-reka okropnie boli i wszystkoe miesnie.
No i jak poczytalam o chlebku, to mnie do kuchni zagonilyscie😂😂😂
Ja nie chce nic rozpylać i smarować dziecka trzeba uważać bo te na bazie środka deet są szkodliwe dla takich małych dzieci i tylko się małych z Citrodiol który jest naturalny.
ja po tym jak był u nas atak meszek kupiłam u jestem zadowolona
Zobacz ofertę: MUSTICO Opaska odstraszająca komary 100% naturalna https://allegro.pl/oferta/mustico-opaska-odstraszajaca-komary-100-naturalna-9272939967
Zobacz ofertę: MUSTICO plastry odstraszające komary, meszki 12szt https://allegro.pl/oferta/mustico-plastry-odstraszajace-komary-meszki-12szt-9219552347

Co do drugiej pozycji to ja byłam takim dziecko i wiem, po sobie, że jak chce jeść suchą bułe to niech je ja nawet codziennie przez 5 lat. U mnie nic nie pomagało żeby dieta była urozmaicona i do dzisiaj na obiad od 5 lat jem spaghetti z tofu 🤣🤣
O fu tofu! Kupiłam kiedyś, bo miałam w przepisie chociaż czułam, że mi nie posmakuje i całe wylądowało w koszu 😂 jakie to jest dziwne jak smaki się mogą różnić 🙈 ja np. nie mogę skumać jak można nie lubić pieczarek aż tak, żeby wydziubywać je z bigosu (mój chłopak 😁), albo jak można nie lubić pizzy hawajskiej 🤯 ciekawe za kim Czaruś będzie, oby ładnie jadł za mamusią 🤪 koleżanka ostatnio mówiła, że jej syn jak był mały to tylko rosół jadł 🤷

O fu tofu! Kupiłam kiedyś, bo miałam w przepisie chociaż czułam, że mi nie posmakuje i całe wylądowało w koszu 😂 jakie to jest dziwne jak smaki się mogą różnić 🙈 ja np. nie mogę skumać jak można nie lubić pieczarek aż tak, żeby wydziubywać je z bigosu (mój chłopak 😁), albo jak można nie lubić pizzy hawajskiej 🤯 ciekawe za kim Czaruś będzie, oby ładnie jadł za mamusią 🤪 koleżanka ostatnio mówiła, że jej syn jak był mały to tylko rosół jadł 🤷
Tofu jest super jak jest dobrze zrobione 😁 albo na słodko w ciastach, tofurnik 🤤

Moja córka tylko rosol 😂

Ja nie jem mięsa w ogóle, więc te wszystkie wege rzeczy uwielbiam :D ale tofu trzeba umieć robić, też kiedyś nie przepadałam, a jak podałam mięsożernej koleżance to myślała, że mielone je 😁

reklama
Ja nie jem mięsa w ogóle, więc te wszystkie wege rzeczy uwielbiam :D ale tofu trzeba umieć robić, też kiedyś nie przepadałam, a jak podałam mięsożernej koleżance to myślała, że mielone je 😁
Ja jestem wegetarianką, ale wiele wege rzeczy mi nie smakuje. Na przykład te różne wegetariańskie mięsa mają często jakiś taki posmak, którego nie znoszę.

Do góry