rosenberg
Fanka BB :)
To u nas drzemki w większości są na mnie, chociaż czasami akceptuje jak ją odłożę, ale będę obok.
Najwidoczniej tatuś coś niedokładnie przeciął pępowinę![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To u nas drzemki w większości są na mnie, chociaż czasami akceptuje jak ją odłożę, ale będę obok.
Najwidoczniej tatuś coś niedokładnie przeciął pępowinę![]()
Hmmm, raczej nie, młodemu po prostu opada głowa i tak chwilę leży z piąstka w buzidziewczyny czy Wasze dzieci lezac na brzuszkach tez tak bardzo sie boja polozyc glowe na macie? Moja jak jej opadaja sily to zaczyna jeczec i plakac ale glowy na macie nie polozy zeby odpoczac.
nie przejmuj się mój po szczepieniach co 2 h wisi na butelce już się przyzwyczaiłam. jak chcesz zmienić sposób karmienia to wiesz ze to okU nas to samo albo nawet co gdzine się budzi i tylko by na cycu wisiałw dzień to samo zasypia a zaraz pobudka i cycus. Może to skok się zaczął
Ja zaczęłam rozważać przejście na butle bo mam wrażenie że cyca traktuje jak smoczek. Jeszcze tak sobie myślę że jesteśmy po szczepieniach w środę i się zastanawiam czy to nie miało jakiegoś wpływu bo mały jest taki niespokojny i ciągle się spina. A wcześniej tego nie miał. Już się chyba zaczynam doszukiwać.
No to wielki chłopak, prawie kilo więcej niż u nas, także przybiera wam jak złoto!nie przejmuj się mój po szczepieniach co 2 h wisi na butelce już się przyzwyczaiłam. jak chcesz zmienić sposób karmienia to wiesz ze to okja małego karmie od początku mm nie miałam pokarmu a on nie umiał ssać wcześniaczek
a rośnie zdrowo ważyl wczoraj 5.98 kg i równo 4 ms
![]()
mojej koleżanki 5 latek robi awantury ze mną spać z mamą a tata won i tak go przyzwyczaili i zostałoTez ostatnio moja chyba przechodziła to. Ciągle się budziła, ciągle. Jesc tez chciala częściej. Ja nie pozwalam na wiszeniu na piersi. Jeżeli widzę, że nie je tylko cmoka już raz na minutę to ja odłączamja mam swoje zdanie na ten temat, piers służy do jedzenia a nie do smoczkowania
przytulaski bez piersi w buzi
co do mleka mm ja za 1.5 miesiąca przechodzę na butle juz. Wczoraj na patrzylam się jak 2 letni syn kuzynki robi awantury, że chce cyca to stwierdzilam ze lepiej szybciej to odstawić.
ja miałam tak że przez ms kp i mm aż straciłam całkowicie pokarm, mały nie ssał a tylko ciągle słyszałam bo za duże piersi, brodawki. ze lepiej kp mam to głęboko w d... jak patrzyłam jak go zmuszalam do ssania i zaciskania piersi to aż żal mi go byłoA mnie wkurzało naciskanie na cycka. Było tylko przykładaj, przykładaj, jakbym tego wcale nie robiła.. I serio jak przeszłam całkiem na mm, wyrzuty mnie trzymały długo, ale jaki spokój wewnątrzny potem miałam![]()
Każdego wybór jest będziesz chciała to odstawisz pierś teraz nie czujesz takiej potrzeby jak masz fajny pokarm to tylko korzystać z tegoWybacz złe stwierdzenie, po prostu już mnie denerwuje naciskanie na mm przez niektórych.
dziewczyny czy Wasze dzieci lezac na brzuszkach tez tak bardzo sie boja polozyc glowe na macie? Moja jak jej opadaja sily to zaczyna jeczec i plakac ale glowy na macie nie polozy zeby odpoczac.
To wcale maly nie jest, moja Hanka 6.400 w czwartek wazylanie przejmuj się mój po szczepieniach co 2 h wisi na butelce już się przyzwyczaiłam. jak chcesz zmienić sposób karmienia to wiesz ze to okja małego karmie od początku mm nie miałam pokarmu a on nie umiał ssać wcześniaczek
a rośnie zdrowo ważyl wczoraj 5.98 kg i równo 4 ms
![]()