K
Katijah
Gość
Mój lekarz też tak uważaA ta moja wielka pani profesor twierdzi że przy mutacjach MTHFR trzeba brać i zwykły i zmetylowany i tak każe mi brać. Twierdzi że już zostało to obalone. Ale jakoś przestaje jej trochę ufać![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Mój lekarz też tak uważaA ta moja wielka pani profesor twierdzi że przy mutacjach MTHFR trzeba brać i zwykły i zmetylowany i tak każe mi brać. Twierdzi że już zostało to obalone. Ale jakoś przestaje jej trochę ufać![]()
Hej, wynik z dziś 1020 o 12.Nieustannie trzymam kciuki.
To dobrze że jeszcze ktoś bo już zaczełam wątpić w nią przez to że ciągle czytam że tylko zmetylowany. Ale przypomniało mi się że ona mówiła też że kwas foliowy zwykły jest potrzebny jak bierze się metformine.Mój lekarz też tak uważa
Czyli teraz ładny wynik. Może wtedy po prostu w złych odstępach zrobiłaś i dlatego tak wyszło. Oby wszystko było dobrzeHej, wynik z dziś 1020 o 12.
Dwa dni temu 554 o 11.15.
Zależy co na kogo działa. U mnie jak mieszam homocysteina szybuje w nieskończoność..A ta moja wielka pani profesor twierdzi że przy mutacjach MTHFR trzeba brać i zwykły i zmetylowany i tak każe mi brać. Twierdzi że już zostało to obalone. Ale jakoś przestaje jej trochę ufać [emoji3064]
Czyli będzie dobrze, musi... mocno kciuki zaciśnięte za wizytęHej, wynik z dziś 1020 o 12.
Dwa dni temu 554 o 11.15.
Czyli będzie dobrze, musi... mocno kciuki zaciśnięte za wizytę [emoji110][emoji110][emoji110]. Ja wczoraj chyba okres dostałam 27 dni po ale jakaś dziwna. Bardziej jjakby plamienie. Sorry za szczegóły ale bordowe skrzepy i brudy nie krew. Czy tak ma być?
Tak pierwsza po poronieniuDzięki za kciuki
Jesteś po poronieniu? Która to miesiączka po?
Właśnie chodzi o to że homocysteine badałam tylko przed ciążą a teraz nie każe mi jej badać, w ogóle tego nie rozumiem i przestaje już ufać komukolwiek.Zależy co na kogo działa. U mnie jak mieszam homocysteina szybuje w nieskończoność..
Tak, moze tak byc. Jesli nie ma jakis duzych bolowych dolegliwosci i temperatury, to raczej miesiaczka przyszla, ale warto obserowac.Czyli będzie dobrze, musi... mocno kciuki zaciśnięte za wizytę. Ja wczoraj chyba okres dostałam 27 dni po ale jakaś dziwna. Bardziej jjakby plamienie. Sorry za szczegóły ale bordowe skrzepy i brudy nie krew. Czy tak ma być?