Cos takiego. Moja baska tak pływała w tymTo koła na glowe sa takie smiesznejakie zamówiłas?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cos takiego. Moja baska tak pływała w tymTo koła na glowe sa takie smiesznejakie zamówiłas?
Hahahhaha muszę to mieć !Cos takiego. Moja baska tak pływała w tym![]()
Nie wkładam jej pod wode, ale a to na plecy ja poloze a to motorówkę jej robie to się chlapięOo fajnie ze poruszylyscie temat bo wlasnie mialam pytac czy na pampersa do kapania trzeba cos zakladac ... tez chce kupic te z rossmana.
a glowe moczysz w sensie .. zanurzasz?
Tez ja mam i jest boska. Teraz na wyjazdy kupilam taki basenik/wanienke dmuchana i tez jest spoko, bo korzystamy na dworze i do mycia Zobacz ofertę: WANIENKA BRODZIK 76CM + TERMOMETR BESTWAY 51134 https://allegro.pl/oferta/wanienka-brodzik-76cm-termometr-bestway-51134-9023566883My mamy taką i pełen chill podczas kąpieli![]()
U nas ten lezak tez nie zdal egzaminuJa trzymam pod paszkami o glowka na przedramieniu. Ale mloda jest już ciezka i bardzo ruchliwa i jest mega ciezko już. Kupilismy wkładkę w formie lezaka do wanienki ale nie zdal egzaminu. I szukam innego rozwiazania
A chodzilas na jakies zajecia w wodzie z mala? Bo ja nie mam fantazji jak taki maluch uczy sie plywac i co z nim robic w wodzie, a wanienke tez uwielbiaNo pewnie, że tak. Później poprostu ja wymywam z chloru.
Tez zamowilam kolko to Baby swimmer i czekam na nie-daj znac jak u Was sie sprawdzaJa wchodzę z hania, teraz nad jeziorem jesteśmy i tez mamy duży chloremzamowilam jej kółko na głowę więc będzie sama pływać
![]()
A czemu tak szybko na 2?My juz po szczepieniu. Mala wlasnie spi bo byla mega zmevzona. Szczepienie spoko troche płaczu i potem uśmiech. Potwierdzone, idzie ząbek, doktor kazala przejsc na mleko 2 juz i dawac miąsko z warzywkami. I chrupki kukurydziane ;D wieczorem zaproponowała zagęszczać mleko kaszkami albo klęskami żeby mloda dłużej pospala... mala ważyła dzis 8900wczoraj skończone 5msc.