Maluszek001
Fanka BB :)
Mam ten samJa też najzwyklejszy neb200 microlife.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam ten samJa też najzwyklejszy neb200 microlife.
O super, dziekujeJa mam taki i polecam. Można ustawić jakieś tam cząsteczki np na górne drogi oddechowe lub dolne. Plus irygator więc ja używam na zatoki. Mamy już 5 lat![]()
U nas też była burza a mały nie spał tylko patrzył na błyskawice zaciekawiony i taki gadatliwy był że szok nawijał i nawijałJejku, w nocy było grubo u nas w Krakowie. Ściany deszczu, błyskało się tak że praktycznie jasne niebo, na szczęście w sypialni mam roletę zaciemniająca. Wiatr taki, że znowu drzewa z korzeniami powyrywalona szczęście młody przespał bez problemu i śpi dalej
U nas nad jeziorem była dyskoteka pioruny w jezioro, 2 h były masakryczneJejku, w nocy było grubo u nas w Krakowie. Ściany deszczu, błyskało się tak że praktycznie jasne niebo, na szczęście w sypialni mam roletę zaciemniająca. Wiatr taki, że znowu drzewa z korzeniami powyrywalona szczęście młody przespał bez problemu i śpi dalej
U mnie były az 3 burzeJejku, w nocy było grubo u nas w Krakowie. Ściany deszczu, błyskało się tak że praktycznie jasne niebo, na szczęście w sypialni mam roletę zaciemniająca. Wiatr taki, że znowu drzewa z korzeniami powyrywalona szczęście młody przespał bez problemu i śpi dalej
To u nas chyba z 5U mnie były az 3 burzemłoda spać nie chciała, więc wylądowała u nas w łóżku. Stary wyspany, młoda też, tylko ja połamana
![]()
A te słoiczki podaje się w temperaturze pokojowej czy je podgrzewacz?U nas w nocy na niebie dyskoteka... cale szczęście ze bylt to wylądowania między chmurami a nie do ziemi bo mialam miękkie nogi ;D
A dzis u mlodej w menu brokul. I o dziwo zaakceptowany pol sloika zjedzone ;D