reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Nerwy nie ;D bardziej niewyspanie i zniecierpliwienie ;p moj maly " gnojek " rozbraja mnie każdym swoim uśmiechem mimo ze jest teraz tak niedobra ze nie wiem ;D czekam etapu kiedy zacznie sie przewracać na plecy z brzucha bo noce wyglądają ze nie spie tylko przewracam ja na plecy ;D
Ja jeszcze dzisiaj nic nie jadłam 😎 mój się z brzucha przewraca, ale jak śpi, to tego nie robi, więc śpi na brzuchu b

reklama
My też biedaki, a przekroczyło 😭 jakby mój nadgodzin nie robił i mniejszy przerób miał, a do tego ja bez premii, to na luzie byśmy dostali także coś za coś 🙄 ale to becikowe to jest chyba tylko jednorazowo tysiak, nie?
My też biedaki i też nam przekroczyło 😂😂 nie wiem gdzie te pieniądze są 😂😂

A to wy bogate jesteście 😁, nam nie przekroczyło, ja wszystko załatwiłam w pierwszym tygodniu po porodzie .

U nas kluska dalej ładnie śpi w nocy. Oby się to nie zmieniło 😎

Stopki ładnie chwyta ale żeby wsadzić do buzi to jeszcze daleka droga ;). Ona to leniuszek jest, ani się nie przewraca na bok ani na brzuch, chyba jako jedyna z forum ale czekam cierpliwie 😁.

reklama
Do góry