Figola3
Fanka BB :)
A ok. A jesteś na macierzyńskim? zostajesz cały rok z dzieckiem?W sensie ze teraz to jak jest dziecko to tylko dom i dom zostały spacerki![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ok. A jesteś na macierzyńskim? zostajesz cały rok z dzieckiem?W sensie ze teraz to jak jest dziecko to tylko dom i dom zostały spacerki![]()
Właśnie tak robię od 2 dni bo człowiek by zwariowałA coś ty, facetowi (większości oczywiście, bo są też indywidualne przypadki) to trzeba jasno zakomunikować, żadne tam podchody czy myślenie że sam z siebie coś zrobi
Oby to był etap bo się pochlastam.Nie wiem czy to jest taki etap teraz czy co...
u nas to samoU nas to samo. Tylko wycieram na mokro ręce i nogi. Czasem nie uda mi się zareagować jak pies podbiega i liznie w nos np. Tak więc zarazki psa codziennie![]()
No to u mnie ten etap już trwa i trwa....a że słabo przybiera to wolę w nocy wstać i ją nakarmić bo jestem pewna że wtedy mi ładnie zje niż się wyspać...coś za coś...bo w dzień to mam czasami ochotę ją udusić podczas tego karmienia....4 łyki i wszystko wyplute..lub odwrócona głowa...ręce i nogi chodzą z prędkością światła...i marudzenie...a w nocy..pięknie powolutku opróżnia butelkę....Nie wiem czy to jest taki etap teraz czy co...
U nas jeszcze takiego dużego slinotoku nie ma ale muszę wyciągnąć silikonową szczoteczkę i zacząć masować.Kciuka nie widziałam ze 3 dni w buźce ale za to cała piątkę paluchów co minutę....z resztą smaruje jej żelem dziąsełka bo ślinotok ma taki że szok...co dostanie się do buzi to jest pocierane tak ,że aż się wkurza...i sprawie jej przyjemność jak jej masuje...
U mnie jest maskara od jakiś 3 dni...jak leżyt to plama jest pod nią taki ma wyciek śliny....a jak jest na rękach to można podążać za jej śladami...U nas jeszcze takiego dużego slinotoku nie ma ale muszę wyciągnąć silikonową szczoteczkę i zacząć masować.
Ja uwielbiam gryzaki z mombelli, mamy grzybka, słonika i malpke, jeszcze chce kupic osmiornice. Super do czyszczenia, i mała fajnie się potrafi nimi zabawić.U mnie ten grzybek z Mombell w ogóle się nie sprawdził....ale za to ten https://allegro.pl/oferta/mombella-...phant-lemon-7800913835?fromVariant=7795006201 robi teraz robotę podczas swędzących dziasełek...
A wy macie jakieś sprawdzone gryzaki na ząbkowanie???