Takie do chodzenia juz? Czy niechodki?Wczoraj w nocy kupilam mlodej buty nike za 35 złotych;o mialam wam wrzucić promo ale zanim kupilam i wróciłam do strony to ich juz nie bylo ;o jak to czasem dobrze nie spac ;D
reklama
Już buty?Wczoraj w nocy kupilam mlodej buty nike za 35 złotych;o mialam wam wrzucić promo ale zanim kupilam i wróciłam do strony to ich juz nie bylo ;o jak to czasem dobrze nie spac ;D

G
gość _199
Gość
Haha już myślałam, stary by różowego nie przezylNieee, mam takie rolety ściemniające tu na tym wynajmie, one są jakby bordowe jak w burdelui rano jak słońce świeci to wszystko jest różowe
jest bardzo jasny szary

Jak było zimniej to mojemu kupiłam, takie w sumie kapciuszki na nogi, a rozmiar ten co skarpetekJuż buty?Ja bym nawet nie wiedziała jaki rozmiar wziąć, bo to jeszcze kupa czasu aż zacznie chodzić
![]()

NiechodkiTakie do chodzenia juz? Czy niechodki?
Ale to niechodki ;D do założenia na skarpeteczki na spacer jesienią;DJuż buty?Ja bym nawet nie wiedziała jaki rozmiar wziąć, bo to jeszcze kupa czasu aż zacznie chodzić
![]()
U mnie mloda parę parę par niechodkow ;p teraz nie zakładam bo goraco ale jak było duzo chlodniej tk na spacerach jak znalazl.Haha już myślałam, stary by różowego nie przezyli tak mamy różowa karuzele po mojej siostrzenicy i jeden kocyk
Jak było zimniej to mojemu kupiłam, takie w sumie kapciuszki na nogi, a rozmiar ten co skarpetek![]()
G
gość _199
Gość
Pewnie, przydaje się, tym bardziej, że mój misiu nie chce pod kocykiem jeździć, więc miałam jak znalazł na zimniejsze dniU mnie mloda parę parę par niechodkow ;p teraz nie zakładam bo goraco ale jak było duzo chlodniej tk na spacerach jak znalazl.

Ja tam ubieram poprostu skarpety grubePewnie, przydaje się, tym bardziej, że mój misiu nie chce pod kocykiem jeździć, więc miałam jak znalazł na zimniejsze dniteraz to nawet skarpet nie używam.

reklama
Rozmiaru skarpetek też nie znam, jeszcze żadnych nie kupowałam. Dostałam od siostry losowe rozmiary i zakładałam te co były dobreHaha już myślałam, stary by różowego nie przezyli tak mamy różowa karuzele po mojej siostrzenicy i jeden kocyk
Jak było zimniej to mojemu kupiłam, takie w sumie kapciuszki na nogi, a rozmiar ten co skarpetek![]()