reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
@Tola90 u mnie zapas się robi 😁

Załączniki

• Screenshot_20210722_101102_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210722_101102_com.android.gallery3d.jpg
    446,5 KB · Wyświetleń: 79
Wczoraj w nocy kupilam mlodej buty nike za 35 złotych;o mialam wam wrzucić promo ale zanim kupilam i wróciłam do strony to ich juz nie bylo ;o jak to czasem dobrze nie spac ;D
Już buty? 😱 Ja bym nawet nie wiedziała jaki rozmiar wziąć, bo to jeszcze kupa czasu aż zacznie chodzić 🙈

Nieee, mam takie rolety ściemniające tu na tym wynajmie, one są jakby bordowe jak w burdelu 😂 i rano jak słońce świeci to wszystko jest różowe :D jest bardzo jasny szary
Haha już myślałam, stary by różowego nie przezyl 🤣 i tak mamy różowa karuzele po mojej siostrzenicy i jeden kocyk 🙈
Już buty? 😱 Ja bym nawet nie wiedziała jaki rozmiar wziąć, bo to jeszcze kupa czasu aż zacznie chodzić 🙈
Jak było zimniej to mojemu kupiłam, takie w sumie kapciuszki na nogi, a rozmiar ten co skarpetek 😁

Haha już myślałam, stary by różowego nie przezyl 🤣 i tak mamy różowa karuzele po mojej siostrzenicy i jeden kocyk 🙈

Jak było zimniej to mojemu kupiłam, takie w sumie kapciuszki na nogi, a rozmiar ten co skarpetek 😁
U mnie mloda parę parę par niechodkow ;p teraz nie zakładam bo goraco ale jak było duzo chlodniej tk na spacerach jak znalazl.

U mnie mloda parę parę par niechodkow ;p teraz nie zakładam bo goraco ale jak było duzo chlodniej tk na spacerach jak znalazl.
Pewnie, przydaje się, tym bardziej, że mój misiu nie chce pod kocykiem jeździć, więc miałam jak znalazł na zimniejsze dni 😁 teraz to nawet skarpet nie używam.

Pewnie, przydaje się, tym bardziej, że mój misiu nie chce pod kocykiem jeździć, więc miałam jak znalazł na zimniejsze dni 😁 teraz to nawet skarpet nie używam.
Ja tam ubieram poprostu skarpety grube 😂bo pamiętam, że baska ściągała te buciki 😂ja to lubię jak nóżka odpoczywa 😁na zimę mam jedne niechodki emu i pewnie i tak się nie przydadzą, bo jak pójdzie Hanka w siostre to w zimie juz bedzie biegać 😂

reklama

Rozmiaru skarpetek też nie znam, jeszcze żadnych nie kupowałam. Dostałam od siostry losowe rozmiary i zakładałam te co były dobre 😁 buciki to dopiero jak będzie chodził, a na zimno grube skarpety i kocyk, im później akcja buty tym lepiej 😂

Do góry