reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

Moja chwała Bogu nie ma żadnych odparzeń po niczym, jedynie jak robiła kupki kilka razy dziennie to miała czerwona dupke w rowku, ale to wystarczyło dwa razy bephantenem posmarować i znikło 🙂
Moja dziś ma taki dzień, ale nie wiem czy po tym leku na tą kamice ją nie czyści, i ma wokół odbytu czerwone. Wgl po tym leku ma takie żółte kupki ale jakby trochę jaśniejsze niż musztardowe.

reklama
super ćwiczeniem jest : siadasz przed dzieckiem jego ręce łapią stópki Ty trzymasz swoimi rėkoma żeby nie puścił i rolujesz go na boki mój chichra się nie samowicie 😂 a przy okazji wydłuża szyję, znosi napięcie w obręczy, roluje kręgosłup i wzmacnia brzuch i zainteresowanie nóżkami.
O super! Wypróbowałam i mój też się cieszy przy tym 😆

Testuje testuje...na pierwszy rzut oka...super...mięciutkie...cieniutkie...delikatne...nie śmierdzą...zobaczymy jak się sprawdzą w najważniejszej kwestii...ale to potrzeba czasu...Co do tego testu to też to czytałam...i kupiłam nawet babydream na próbę....nie polecam...sztywne..grube jakieś...mi nie podeszły i w życiu bym ponownie nie sięgnęła...ale często są na promocji więc można się samemu przekonać...:)Chociaż szkoda kasy nawet na promocji ale to tylko moja opinia...:)
Jak mówisz, że szkoda kasy to nie będę mieć sobie za złe, że mi się nie chce do Rossmanna pojechać😁 do pieluch to ja się zbytnio nie przywiązuję bo i tak zaraz trzeba się z nimi żegnać:)

Ja nie mam porównania czy czytanie powoduje że dzieci chętniej po książki sięgają ale lubie jak czytam małej a ona żywo reaguje na obrazki i mój ton głosu wiec codziennie jedną bajeczke czytamy 😍🙂
Ja też wtedy się spełniam w roli lektora 😁 i to takie fajne jak maluchy znają wierszyki na pamięć, wiedzą, że przekręciłaś czy opuściłaś jakieś słowo w bajce. Warto im czytać nawet jeśli później wychodzi inaczej

O super! Wypróbowałam i mój też się cieszy przy tym 😆
my dzisiaj po południu na spacerze z Mężem i Mąż do małego nachyla się do gondoli i hihihi podnosi się i znowu nachyla hihihihi jak się rozbestwili mały normalnie płakał ze śmiechu 😂😂😂
ale potem mniej zabawnie bo prawie się śliną zadławił :oops: więc trzeba uważać.
Powiem Wam że nawet do głowy by mi nie przyszło jednak faceci to głupole 😁

Mojej córce już się od jakiegoś czasu się udają obroty na brzuch bez problemów, jedynie powrócić na plecki nie umie 🙃
Potrafi przez sen obrócić się na brzuch i unieść głowę, trzyma ja przez chwilę z zamkniętymi oczkami i za chwilę się budzi i płaczę, bo wrócić nie umie i wgl kto ją dał na brzuch, przecież spała! 😅
Hahaha, moja tak robi jak ćwiczymy na macie leżenie na brzuchu, to też jak główka się zmęczy to marudzi 😅 Ona wgl nie lubi na brzuchu leżeć.. A musi 😩 Bo ma wzmożone napięcie obręczy barkowej i jak to nasza fizjo mówi, że te dzieci wyglądają jak "pakersony" 😂
Moja dziś ma taki dzień, ale nie wiem czy po tym leku na tą kamice ją nie czyści, i ma wokół odbytu czerwone. Wgl po tym leku ma takie żółte kupki ale jakby trochę jaśniejsze niż musztardowe.
Może mieć po tych tabletkach taką jaśniejszą , żółtą. Tak mi się wydaje, zapytaj swojego pediatry.
A to my takie obroty ćwiczymy od początku ćwiczeń u fizjo, bo zaleciła 😀 Małej się podobają, bo nie prostestuje i jest spokojna przy tym 😁
Jak mówisz, że szkoda kasy to nie będę mieć sobie za złe, że mi się nie chce do Rossmanna pojechać😁 do pieluch to ja się zbytnio nie przywiązuję bo i tak zaraz trzeba się z nimi żegnać:)
Jakie zaraz 😝 Za rok dopiero 😅

Mój ma dzisiaj 19 tygodni i też nie wkłada stópek do buzi, nawet sam z siebie nie jest nimi zainteresowany dopiero jak ja mu je pokażę 😊
Przekręca się z pleców na boki i coraz bardziej świadomie i częściej mu się zdarzy z brzucha na plecy😉
U nas tez 19 tygodni i tez przekręca się z pleców na brzuch i coraz częściej z brzucha na plecy🙂

reklama
Hahaha, moja tak robi jak ćwiczymy na macie leżenie na brzuchu, to też jak główka się zmęczy to marudzi 😅 Ona wgl nie lubi na brzuchu leżeć.. A musi 😩 Bo ma wzmożone napięcie obręczy barkowej i jak to nasza fizjo mówi, że te dzieci wyglądają jak "pakersony" 😂

Może mieć po tych tabletkach taką jaśniejszą , żółtą. Tak mi się wydaje, zapytaj swojego pediatry.

A to my takie obroty ćwiczymy od początku ćwiczeń u fizjo, bo zaleciła 😀 Małej się podobają, bo nie prostestuje i jest spokojna przy tym 😁

Jakie zaraz 😝 Za rok dopiero 😅
Pediatry nie pytam bo moja jest z takiej kategorii że by powiedziała- "jak to dzieci mogą mieć kamica na woreczku zolciowym" serio.

Do góry